Aktywne Wpisy
Aegithalos +352
VIFON_Polska +76
No Elo (。◕‿‿◕。) Pierwszy oficjalny wpis popularnych Zupek Chińskich na Wykopie! Ja już jestem miękki jak makaron.#heheszki #gotujzwykopem
Kruszysz makaron?
- Tak 64.7% (884)
- Nie 35.3% (482)
A dla osoby ktora w komentarzu bedzie najblizej terminu w ktorym kurier wreczy mi konsole wygrywa w #rozdajo ps plus na rok albo gejpassa zaleznie od preferencji przy czym gejpass nie wiem jak dlugo, ale tez do kwoty 240zlociszy
Regulamin:
Jeden termin per konto
Wymagany plus tego wpisu
Zieloni z kontami od minimum tygodnia
Brak udzialu w patotagach takich jak patostreamy czy narkotykizawszespoko i tym podobne
Osoba najblizej terminu zostanie wyloniona niedlugo max 48h po otrzymaniu konsoli
Poprzedni taki wpis ze wzgledu na brak jasnych reguł zawieszam i nie bedzie od momentu dodania tego wpisu brany pod uwage a jutro usuniety, lecz zapisane tam nicki i daty tez sie wliczają
Powodzenia Mirki i Mirabelki
Zieloni moga brac udzial tylko dlatego ze zielony to kolor xboxa wiec zdecydowalem ze niech maja choc raz szanse :)
Komentarz usunięty przez autora
Napisz lepiej jak to zrobiłeś bo zamówienia można składać tylko online dopiero od 10:00? Jeśli faktycznie złożyłeś zamówienie to obstawiam, że nigdy nie dojdzie bo to była fejk strona MM( ͡º ͜ʖ͡º) poproszę roczek na psn(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง