Aktywne Wpisy

sluzbywakcji +1577
Poznajcie sierżant Dominikę Polanowską z Lubina. Policjantka dotarła jako pierwsza do palącego się domu, na balkonie zauważyła mężczyznę, który nosił już na sobie ślady kontaktu z ogniem i wołał o pomoc.
Pani Dominika od razu podjęła decyzję o wejściu do wnętrza budynku! Pomimo utrudnień związanych z silnym zadymieniem oraz wysoką temperaturą, pobiegła do mieszkania, gdzie znajdował się mężczyzna i wyprowadziła go z budynku.
Policjantka otrzymała informację, że w budynku może być ktoś
Pani Dominika od razu podjęła decyzję o wejściu do wnętrza budynku! Pomimo utrudnień związanych z silnym zadymieniem oraz wysoką temperaturą, pobiegła do mieszkania, gdzie znajdował się mężczyzna i wyprowadziła go z budynku.
Policjantka otrzymała informację, że w budynku może być ktoś
źródło: scf
Pobierz
mariuszk3 +441
Od tej pory będę musiał zmieniać opony sam :( żegnaj przyjacielu :(
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ktoś włamał mi się na mojego "spamowego" maila na WP i zmienił hasło. Odzyskiwania hasła oczywiście nie ustawiłem (a może inaczej - ustawiłem pytanie pomocnicze, na które najprawdopodobniej pamiętam odpowiedź, ale nie pamiętam, jaką ustawiłem datę urodzenia, bo na pewno nie poprawną XD).
Są jakieś opcje (poza oficjalną, przez support WP), żeby odzyskać dostęp, czy już kaplica? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#komputery #hacking (?) #bezpieczenstwowsieci
@aksal89: chyba że na jakimś innym urządzeniu masz aktywną sesję i uda się zmienić hasło/poprzenosić konta etc.