Aktywne Wpisy

IntruderXXL +292
No cuszzz... Bark większy niż głowa... a to zdjęcie gdy jestem najmniejszym sobą, przed mutacją która nastąpi w najbliższych miesiącach
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie

źródło: Plecy
Pobierz
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna

źródło: 7d8522502a0e4c536d3fa0a9cc96356285c666279c0ba39beee66a5b7968f84a
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz"No, my friend. It is not a sad day, it is a celebration! Your puppy has wagged their entire life, knowing good food, warm couches, and soft hands in a dry cave. They have stood watch over their pack through the evil machinations of the postman, the passing cars, the pizza delivery ... fine, that last one's okay ...
And now, after making sure that you were safe, that
Byl najlepszym pieskiem. I hasa sobie teraz po niebianskich lakach. Odpoczynek dla jego. Trud jego skonczon. (。◕‿‿◕。)
źródło: temp_file616921393561887571
Pobierzźródło: temp_file4496637361269000196
Pobierz