Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@damianooo5: polska Wikipedia jest mocno przestarzała ale ktoś tu chyba nie doczytał do końca

Oprogramowanie dostępne jest również dla systemów operacyjnych Windows, Linux i OS X (również Apple TV).

Ba powiem więcej akurat na xboxach nie wszystko działa zbyt dobrze bo nie ma widevine l1.

@LeeBee: #fanfilm sam w sobie nie ma zbyt wielu źródeł albo są słabej jakości. Zobacz #tb7 i #realdebrid
  • Odpowiedz
@archi3 to nie wtyczki są płatne tylko korzystanie z usług danego hostingu premium. ( ͡º ͜ʖ͡º)

@LeeBee jeszcze jak zainstalujesz Seren i dodasz za parę złotych konto Real - Debrid i wtyczke napirprojekt katalog do napisów to dopiero zobaczysz co tam się dzieje. () alternatywnie jest premiumize z tym, że droższe ale jak chcesz to mam jeszcze kod
  • Odpowiedz
@archi3: z fanfilm się da korzystać bez zewnętrznych płatnych hostów, ale twój komentarz brzmi jakoby twórcy wtyczek pobierali za nie opłaty co jest nie prawdą. Wtyczki są robione za darmo i udostępniane za darmo. Tak dla ścisłości.
  • Odpowiedz
  • 0
@kodiwpigulce_pl: ja pisałem o #tb7 i #realdebrid premiumize jest zdecydowanie zbyt drogie za samo oglądanie piratów. Ostatnio do powyższych dołączył serwis #rapideo. i tak jak pisałem wtyczki są bezpłatne jedynie dostęp do hostingow z których korzystają jest płatny.
  • Odpowiedz
@archi3: premiumize to całkiem inna usługa i więcej możliwości, a przy przypolowaniu na jakiejś promocji jak w tamtym roku można wyrwać za ok 40e na rok. W premiumize masz vpn, chmure 1TB z seedboxem 72h co przyda się na prywatne trackery, ftp, WeBDAV, RSS do torrentów. Oczywiście w cenie standardowej to zdecydowanie za drogo ale już w w promocji to wychodzi podobnie jak RD. Jednak jeśli komuś wystarczy Seren +
  • Odpowiedz
  • 0
@kodiwpigulce_pl: w sumie to z waszego poradnika skorzystałem żeby ustawić wszystko na Fire TV Sticku, jaki ten internet mały :D
Co do kodów, wysyłam PW. Pozdrawiam :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Pandzior: lepiej zainstaluj osobną wtyczkę do tb7. Masz na kodiwpigulce.pl poradnik co i jak. Możesz też w ustawieniach fanfilm dodać login i hasło do tb7.
  • Odpowiedz
  • 0
@archi3: u mnie jeszcze jest błąd, zobaczę wieczorem. Zresztą przez VLC też coś średnio działa. A szkoda bo czegoś takiego właśnie szukam, znasz jakieś alternatywy, żeby oglądać z polskim lektorem?
  • Odpowiedz