Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Beik: Netcom "GAMER" ze zintegrowaną grafiką xD. I jeszcze zdjęcie normalnej grafiki podpisane "zdjęcie poglądowe", #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie wiem czy WOT się na tym w ogóle uruchomi, a jeśli tak to w najniższych detalach i będzie cięło. No i ma Windowsa trial, czyli nie ma Windowsa.

Natomiast zestaw z Allegro ma 1050 TI - nie jest to szczyt marzeń, ale myślę, że WOT w
@Kaczorra: @Beik: WoT nie ma szczególnie wygórowanych wymagań. Mi na intelu 4th gen i grafice 970 chodzi stabilnie w 60-80 fps na full detalach. 1050 tym bardziej powinna sobie poradzić z wotem. Nie wiem jak wot działa na zintegrowanej grafie, wiem tyle że na lapkach w takim wypadku bywa kiepsko.
Ja bym mimo wszystko brał używke. I tak jest 12 miesięcy gwarancji. No i pograsz też w inne gierki, nawet
@Beik Allegro lepiej bo ma chociaz dedykowana grafike. Ogólnie jakbys sie uparl to sam chyba to zlozysz w podobnej cenie o ile wiesz jak skladac kompa. No w takim budzecie cudow nie ma ale jakbys poszukal uzywanych czesci to cos bys wykombinowal.
@KimDzongJaroslaw: 970 jest z połowę wydajniejsza od 1050 TI :). Gorzej z prockiem, ale w WOT jednak grafika gra pierwsze skrzypce. Natomiast integra w stylu Vega 11 nadaje się do pasjansa. WOT wbrew pozorom ma całkiem spore wymagania jeśli chodzi o klienta HD i wysokie ustawienia grafiki.