Aktywne Wpisy

pogop +1220
16 września 1976 roku mistrz świata w pływaniu w płetwach kończył 13-milowy bieg treningowy w Armenii, gdy nagle usłyszał niepokojący dźwięk. Trolejbus przewrócił się przez ścianę zapory i wpadł do jeziora Erewan. 23-latek natychmiast wbiegł na miejsce zdarzenia, rozebrał się i zanurkował do zanieczyszczonej ściekami wody, aby uratować jak najwięcej ludzi.
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
źródło: temp_file7731716272100271928
Pobierz
mickpl +663
Wiem, że wielu kolekcjonerów kurnikowców zakłada, że z tym antyspekulacyjnym podatkiem od 3 mieszkania to zaraz ucichnie i tyle z niego będzie.
Otóż nie. Jak już temat chwycił to teraz będziemy go grzali do skutku.
Będziecie płacili progresywny, antyspekulacyjny podatek i będziecie szczęśliwi.
#nieruchomosci
Otóż nie. Jak już temat chwycił to teraz będziemy go grzali do skutku.
Będziecie płacili progresywny, antyspekulacyjny podatek i będziecie szczęśliwi.
#nieruchomosci

Nawet płatnej wersji nie mogę znaleźć
#homm3 #gry #pytaniedoeksperta
@Protamina: oczywiście po co wklejać treść błedu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Protamina: Pobrałaś zły plik. Klikasz w instalatory offline a nie w niebieski przycisk (bo ten dotyczy gog galaxy).
źródło: comment_1605539957r2mTQjPWBeATdXhedv0rlR.jpg
Pobierzźródło: comment_1605541905KnYVdQHd4Cu7PLcrPas2xM.jpg
PobierzNie, Zamiast cross overa możesz użyć innego programu. W skrócie soft windowsowy odpala się na macach i lunuksach przez wine. Crossover to menedżer prefixow wine. Prefix wine to taki pseudo emulowany dysk z instancją wine, która udaje windowsa dla programu, który chcesz uruchomić.
Nie wiem jakie są menedżery wine dla macos oprócz crossover ale możesz sobie łatwo wygooglać.
@Protamina: Pobrać polską wersję z goga i zainstalowac ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pobrałaś ang
https://winebottler.kronenberg.org/
Albo czysty wine ale musisz wtedy sama sobie
źródło: comment_1605542965mQyoo7BJ6Z4gOtgGGwmQH2.jpg
Pobierz