Wpis z mikrobloga

Co jest nie tak z koniarami? Serio pytam, bo widziałem wielokrotnie, jak jakaś różowa miała zdjęcie z koniem i była ciśnięta od koniar. Rozumiem kociary, bo kupić se kota żeby wypełnić pustkę w życiu to każdy debil potrafi, ale przecież koń wymaga poświęcenia, wiedzy, hajsu plus pozytywnie wpływa na psychikę. Z jednej strony wykopki płaczą, że różowe nie mają żadnych zainteresowań, ale jak już mają to "eee koniara haha xD", więc jak to jest.
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #koniary #konie
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co jest nie tak z koniarami? Serio pytam, bo widziałem wielokrotnie, jak jakaś różowa miała zdjęcie z koniem i była ciśnięta od koniar.

@Cesarz_Nieruhato:
Moja żona jest byłą koniarą, i obracała się w tym towarzystwie.

Generalnie - są 3
  • Odpowiedz
@RandomowyMirek: pominąłeś jeszcze jedną grupę, najgorszą: stare panny vel mamusie wszystkich koników. Tym gorsze zresztą, że naturalnie tworzą kółka wzajemnej adoracji (masturbacji?), które "lepiej" znają się na koniach niż ludzie zajmujący się nimi zawodowo. 500+ kg jako substytut bobaska. Jeśli miałbym wskazać jeden powód, przed który miałbym rzucić pracę z końmi, to właśnie one.
  • Odpowiedz
@Cesarz_Nieruhato: Ogólnie to fanatycy każdej dziedziny są w jakiś sposób odrzucający. Ja rozumiem się czymś interesować i robić to w wolnej chwili, ale co innego gdy te swoją pasję ciągle się przytacza, ciągle się podkreśla, ciągle dodaje jakieś zdjęcia z przedmiotem pasji - np. z końmi ale ja też mam znajomego co ciągle n--------a o rybach i łowieniu ich i ma zdjęcia wszędzie z rybami. xD
  • Odpowiedz