@BarkaMleczna: ale wiesz, że to nie przejdzie podobnie jak p0lka w tamtym roku, bo niesie za sobą pejoratywną stygmatyzację danej grupy społecznej? Możecie czuć się jak bohaterowie na wykopie, bo myślicie, że robicie coś dobrego, a i tak nic z tego nie wyjdzie, co najwyżej rada języka polskiego załamie ręce.
@BarkaMleczna: chodzi o grupę społeczną, nie o sam opis. Dzban przeszedł, bo nie dotyczył żadnej konkretnej grupy osób, jedynie ogólnego debila bez płci, wieku i poglądów. Julki łatwo scharakteryzować.
@Dykto13: może nie jesteś młodzieżą. Językoznawcy zawsze mówią, że w chwili, kiedy zaczynają zajmować się profesjonalnie językiem młodzieży, ta dawno już go nie używa. Starość panie ¯\_(ツ)_/¯
@BarkaMleczna: tę julkę wymyśliliście sobie wy sami, przegrywy. Uwielbiacie wspólnie tasować się do jedynej, prawdziwej, według was, wizji świata, a tymczasem to jeden wielki, sfrustrowany wysryw. Smutne.
@4kroki: nie, to zupełnie co innego ( ͡~ ͜ʖ͡°) To krytyka ruchu SJW, który - dostatecznie rozbestwiony - przejmuje kampusy, firmy i debatę publiczną, jako główne narzędzie uznając cenzurę i status ofiary. Ja jestem dorosłą kobietą w stałym związku, nie żadnym "incelem", także naprawdę nie chodzi o frustrację.
#bekaztwitterowychjulek #blackpill #rozowepaski #julka
Komentarz usunięty przez moderatora
a nie jakaś eluwina o której dowiedziałem się z tego konkursu
@welin: oficjalnie nie przeszło, nieoficjalnie każdy wie jaka jest prawda. ( ͡° ͜ʖ ͡°)