Wpis z mikrobloga

Ciekawe zjawisko. Za każdym razem, kiedy na Wykopie pojawia się coś innego niż 90% treści antyLGBT, antyBLM, anty-imigranci itd., to prawaki zaczynają robić bunt. Teraz nawet na głównej stosunek treści prawackich do lewackich zrobił się 50-50 i jest wielki kwik, że wykop to lewactwo xD

No bo wiadomo, że najlepsze znaleziska to te z tytułem „Murzyn pobił białego w autobusie w Cleveland”. Od razu można wykopywać bez wchodzenia w znalezisko (było takich multum i nie było tam wielu wyświetleń). A jak moderacja zbanuje jakiegoś prawaka, to już dopiero robi się piekło.

Dla mnie to jest #!$%@?, że tutaj musi być wszystko robione pod dyktando prawaków, bo inaczej jest płacz. Po tym, jak te 2-3 miesiące temu było szambo z powodu akcji antyLGBT i antyBLM odeszło wiele osób, sam też byłem na skraju takiej decyzji. Jeśli znowu prawactwo wywrze presję na Wykopie i będzie podobny chlew, to ja stąd znikam.

Teraz jest ok, stosunek mniej więcej 50-50 (z przewagą na #!$%@? PiSu) i jak się komuś nie podoba, to wyjazd. Oczywiście kwestią dyskusyjną jest to, czy powinno być więcej polityki czy mniej - mnie to odpowiada.

#bekazprawakow #wykop #4konserwy #neuropa #konfederacja #moderacjacontent #moderacja
  • 23