#nio za 4 dni ma ogloszenie wynikow. Znany niby shortseller oglosil ze nio jest przewartosciowane.i wszyscy jak owce do strzyzenia polecieli.zagranie taktyczne by obnizyc cene przed wynikami. Nie dajcie sie wyleszczyc:) #gielda
Tak się śmiejecie z bananowej i ludzi, co kupują Borute, bo drugi Mercrator, czy Grodno, bo drugi Columbus, a to samo robicie na zagranicznych z resztą świata Januszy, co myślą, że NIO/LI/XPEV to takie same perełki xDDD Nie mowie, ze nie urosnie jeszcze, bo na giełdzie mnie nic nie zdziwi, ale totalnie nie jest to warte swoich pieniędzy i jak urosnie na odpowiedni
@Szarobury_drut_kolczasty: sparzylrem sie na bananowej i nie widze tam za duzej logiki.nie naganiam tylko wyrazam swoja opinie, oczywiscie ze moge sie mylic. Zreszta myslisz ze naganianie wykopkow jest w stanie zmienic cene chocby w ulamku procenta? Za duzy rynek.ja uwazam ze to przyszlosc, oczywiscie kazdy ma prawo do wlasnej opinii
#gielda
Tak się śmiejecie z bananowej i ludzi, co kupują Borute, bo drugi Mercrator, czy Grodno, bo drugi Columbus, a to samo robicie na zagranicznych z resztą świata Januszy, co myślą, że NIO/LI/XPEV to takie same perełki xDDD Nie mowie, ze nie urosnie jeszcze, bo na giełdzie mnie nic nie zdziwi, ale totalnie nie jest to warte swoich pieniędzy i jak urosnie na odpowiedni