Wpis z mikrobloga

Hej użytkownicy #playstation 5 - jeżeli chcecie kabel HDMI 2.1 to śpieszcie się bo schodzą na pniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) z tej okazji robimy #rozdajo jednej sztuki. Dobra cena, bawełniany oplot i co najbardziej istotne HDMI 2.1 ( ͡ ͜ʖ ͡)

https://www.ceneo.pl/95958672
https://www.ceneo.pl/95958682

Zasady:
1. Zaplusuj ten post
2. Wyniki w poniedziałek ( ͡° ͜ʖ ͡°) - wygrywa 1 osoba
3. Zielonki mogą brać udział, ale tylko te co mają konto założone przed 1.11
4. Biorą udział tylko Mirabelki i Mirki mający co najmniej 150 wszystkich akcji na wykopie

Standardowo nasze produkty do obejrzenia na stronie www.savio.net.pl

Pozdrawiamy Zespół #savio

#ps5
Pobierz
źródło: comment_1605276061plW8KIUESrOB1kqqe5JfUJ.jpg
  • 57
Semantyka i czepialstwo z mojej strony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mutencath: no #!$%@?łeś się troszkę na wyrost ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy ktoś pisze/mówi szukam kabla HDMI wspierającego standard 2.1? No nie bardzo, każdy powie HDMI 2.1 i wiadomo o co chodzi.
Ale nie bronię Savio, bardziej gardzę od kiedy kupiłem na szybko ich kabel HDMI, który okazał się nie wspierać nawet 1.4
@mutencath: Ale Ty masz rację akurat od początku i to jest wbrew pozorom bardzo ważna informacja na podstawie której wiele firm robi w balona kupujących kable hdmi. Wersje hdmi to certyfikacja, wszystkie kable są takie same ale są inaczej wykonane. Niektóre są naprawdę gówniane, więc jeśli SAVIO twierdzi że ich kabel pociągnie urządzenia obsługujące standard HDMI 2.1, to jest sugestia że ich kabel jest wystarczająco dobrej jakości i faktycznie można się
@radziuxd: w zasadzie nigdy nie mieliśmy kabli poniżej standardu 1.4 więc coś jest nie tak z tym co piszesz.

@goracywidelec: Mirku budowa kabla to jedno - mied, izolacja itd.,, ale jeszcze chodzi o to co jest we wtyczce żeby obsłużyć dany standard :)

@goracywidelec: A zwróciłeś uwagę, że nazewnictwo wymuszone jest często przez dystrybutorów? A oni podchodzą do tematu po analizach wyszukiwań itd. Patrząc po wyszukiwaniach na naszej stronie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SAVIO_multimedia: zwracam honor, to był właśnie 1.4, a ja potrzebowałem kabla pod 4k@60fps. Może też wina sprzedawcy, może moja, ale mój stary kabel miał 6 lat i działał, więc nie analizowałem tego jaki standard mi potrzebny ( ͡° ͜ʖ ͡°)