Wpis z mikrobloga

Hej użytkownicy #playstation 5 - jeżeli chcecie kabel HDMI 2.1 to śpieszcie się bo schodzą na pniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) z tej okazji robimy #rozdajo jednej sztuki. Dobra cena, bawełniany oplot i co najbardziej istotne HDMI 2.1 ( ͡ ͜ʖ ͡)

https://www.ceneo.pl/95958672
https://www.ceneo.pl/95958682

Zasady:
1. Zaplusuj ten post
2. Wyniki w poniedziałek ( ͡° ͜ʖ ͡°) - wygrywa 1 osoba
3. Zielonki mogą brać udział, ale tylko te co mają konto założone przed 1.11
4. Biorą udział tylko Mirabelki i Mirki mający co najmniej 150 wszystkich akcji na wykopie

Standardowo nasze produkty do obejrzenia na stronie www.savio.net.pl

Pozdrawiamy Zespół #savio

#ps5
SAVIO_multimedia - Hej użytkownicy #playstation 5 - jeżeli chcecie kabel HDMI 2.1 to ...

źródło: comment_1605276061plW8KIUESrOB1kqqe5JfUJ.jpg

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
@SeekSouls: Po 2 - kilka opinii przeczytałem, że jeszcze nie rozwiązali problemu z długością kabla HDMI 2.1 . Testy wykazały, że przy większych długościach niż 2 metry następują utraty jakości przesyłanego sygnału. Niby nie jakieś duże, ale widoczne i wychwytywane przez TV.
  • Odpowiedz
@LazyInitializationException:
Skoro kabel jest kompatybilny z kablem Ultra High Speed zdefiniowanym przez HDMI 2.1, to kto powiedział, że nie wspiera?
Możliwe, że przeoczyłem tutaj taką informację.
Ja tutaj nie mówię, że kabel dodany do ps5 nie jest "kablem hdmi 2.1".
Po prostu uczepiłem się tego, że HDMI 2.1 to standard, nie kabel.
Kabel to kabel i może ewentualnie obsługiwać dany standard.
Ludziska, proszę - czytajcie ze zrozumieniem.
  • Odpowiedz
@LazyInitializationException:
Z dokumentacji standardu:
The Ultra High Speed HDMI Cable supports the 48G bandwidth

Więc skoro kabel jest kompatybilny z kablem Ultra High Speed HDMI cable można chyba stwierdzić, że on również wspiera przepustowość 48G, nie zgodzisz się?

Nie ma sprawy, nie przyznałem Ci racji, po prostu nie zrozumiałeś tego, co napisałem ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mutencath: jak ci powiem, że chce się połączyć z WIFI 5ghz to zrozumiesz, czy mam ci tłumaczyć, że chce się połączyć z sieciowym łączem bezprzewodowym spełniającym normy IEEE 802.11n na paśmie 5ghz?

Chcesz zabłysnąć to rób to gdzie indziej i usuń konto
  • Odpowiedz
@Ibadi:
Tak, dokładnie tak.

wykop is serious, please take is seriously

Człowiek zrobi grammarnazi dla żartu i już ktoś musi czuć potrzebę dowalenia się.
Przepraszam, więcej nie będę, mam nadzieję, że nie uraziłem.
  • Odpowiedz