Wpis z mikrobloga

Gdańsk hir- jakie jedzenie i skąd zamówić żeby było najlepsze? Podpowiedzcie co wam najbardziej smakuje bo kfc/bk/mc już mi się troche przejadło. Rzućcie propozycje skąd i co najlepszego można zamówić ʕʔ
#trojmiasto #jedzenie #jedzzwykopem #gdansk #kiciochpyta
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Plp_: sieciówkowe to jeszcze maxburgers. Z bardziej „craftowych” to surfburger jest Ok, ale na dowóz nie lubię, rozmięka.wole osobiście odebrać i w---------c w aucie xd
  • Odpowiedz
@Plp_: pizza to 01 Pizzarium, jeśli lubisz włoskie pizze.
Z wege mi super podchodzi Warzywina, Faloviec i House of Seitan (z ostatniego teraz tylko diety pudełkowe mają lub po 16.00 garmażerka na miejscu).
  • Odpowiedz
@Plp_: na 100% nie jedz nic w maxburgerze ani innym surfie/burgerstacji. W Gdańsku chyba tylko Carmnik jest dobry w burgerach, są też w Gdyni, ale tam jeszcze się znajdzie nienajgorsze Śródmieście.
  • Odpowiedz
@Plp_: Wloszczyzna lub kręska mąki - Pizza, Adong - tani chińczyk, Piniata - Mex, surf burger lub carmnik- burgery, Hashi sushi - sushi, Pueblo - TEX/MEX - nie wiem czy dowożą, Manekin - naleśniki - nie wiem - moje szybkie tanie polecenia fastfoodowe

a tak to tripadvisor i ranking polecam
  • Odpowiedz
@implossive: ostatnio jadłem w myburger parę lat temu i średnio mi smakowało, ale że tak Mirku zachwalałeś to zamówiłem sobie teraz quattro od nich i to był jeden z najlepszych burgerków jakie w życiu jadłem. Dziękuję pan smakosz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz