Aktywne Wpisy
wfyokyga +94
Dobranoc
Szarmancki-Los +19
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
jaką maksymalną część oszczędności na niego przeznaczyć/ile miesięcznych pensji?
jak to u was wyglądało?
UWAGA! ANKIETA NIE JEST ILE MIESIĘCZNYCH PENSJI, TYLKO KROTNOŚĆ ŚREDNIO MIESIĘCZNIE ODKŁADANYCH PIENIĘDZY
kawaler #szukamrozowegopaska 26 lat xd w perspektywie kilku lat chciałbym kupić mieszkanie, na wkład własny (20%) to powiedzmy że mam teraz
#samochody #finanse #oszczednosci #budzetdomowy #zycie
ile standardowych miesięcznych oszczędności na samochód
masz coś do polecenia w budżecie... no właśnie, pytanie jest o ustalenie budżetu xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
I teraz ktoś kto ma 5k oszczędności powie, że 6 miesięcy jest ok bo tyle mu wystarczy na coś sensownego używanego. Ktoś inny mając 1k powie, że trzeba