Aktywne Wpisy

ladylurkini +77
co powstrzymuje was przed ubieraniem się w ten sposób?
źródło: temp_file6204024533954039088
Pobierz
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -

ogólnie to czuć braki mocy ale to można poprawić w sofcie (ten nie jest jeszcze doszytny na miarę), czas życia na baterii to lekko żarcik (3h wg opisu baterii i tego co pokazuje pomiar poboru). Brak dobrego i wygodnego wsparcia do funcji karty sim jest słaby. że Pin = hasło użytkownika jest giganytcznym błędem z uwagi na bezpieczenstwo... i aparat ... nie że spodziewałem
tak manjaro.... ale popytam jaki OS najlepiej, bo serio część okien jest nie używalna bo wychodzi za ekran.
za to stacja dokująca robi robote i jest wygodnie
Działają rozmowy, SMSy, internet, hotspot wifi, gps? :D
Rozmowy: tak
Smsy: tak ale się tną
kontaty: no śrenio
internet: tak przeglądarka działa (ale nie jestem pewien czy używałem ethernetu czy gsmu teraz:/)
hotspot: nie użyłem
GPS: jest, ale nie doszedłem jak użyć openStreet map
ale móiwę nie żyłowałem,
Było kupić kurła używkę Oneplusa 6 albo i jakąś xperię na sdm6xx i czekać na wpełni funkcjonalny port mainline.