Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +524
O ile jeszcze przy poprzednich wyborach parlamentarnych konfa liczyła na to, że będzie w stanie zbudować coś na liberalnym, rozsądnym elektoracie, to teraz widać jak na dłoni zmiane kursu i to, że idą w totalną szurię, tradycjonalizm i zacofanie. Grają pod przejęcie elektoratu PiSu. Mentzen broniący PiSowców i połykający swój własny język - rzygać się chce jak się na to patrzy. Obrzydliwy oportunista, który pogrzebał swoje ideały i wypowiada bzdury, w które
diGIO +36
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna
#lenovo #laptopy #thinkpad #gorzkiezale
Komentarz usunięty przez autora
@gucias: Do tego samego miejsca trafiają projektanci dający niebieskie LEDy do swoich urządzeń. Za takie coś skazywał bym na dożywotnie mieszkanie w mieszkaniu z wyłącznie niebieskim oświetleniem. Gdzie się podziały czasy kiedy wykorzystywano czerwone, żółte i zielone diody o małej jasności. (╯°□°)╯︵ ┻━
Co do powiększania klawiszy jestem przeciwny takim praktykom że względu na standardy. Razer ma inny dolny rząd i przy wymianach to co najmniej irytuje. Zwłaszcza mnie, który z jednej klawiatury potrafi korzystać po 15 lat.
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni też zerknij na ten układ.
Co do touchpadow to się zgadzam że maki mają genialny gładzik ale akurat mnie w
@teflon_z_patelni_mi_smakuje: GE 63VR Raider 7 RE