Aktywne Wpisy
mirko_anonim +42
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
7ujMejster +190
Nowa wersja aplikacji już jest! Poprawki:
- Zdecydowana poprawa szybkości działania w widokach "mikroblogowych", czyli tam, gdzie występuje ta lista z wyglądem tej z mikroblogu. Na moim Nexusie strasznie przycinała, teraz oczywiście jest "buttery smooth". Oprócz tego wywaliłem kilka rzeczy z layoutów, co by nie zagracały niepotrzebnie.
- Czarna lista działa na listach mikroblogowych, nie wiem czy gdzieś jeszcze jest dostępna, póki co w znaleziskach i na MB nie powinniśmy widzieć postów osób zablokowanych.
- Nowy mikroblog, to znaczy dodałem plusy i pokazywanie obrazów, jeżeli takie są w postach (opcja do włączenia/wyłączenia w opcjach)
- Nieco zmienione powiadomienia, niestety nadal niedokończone
- Poprawa błędów zgłoszonych przez testerów (którym bardzo bardzo), oprócz kilku których nie mogę zrealizować.
W ciągu kilku najbliższych dni dodam kolejną wersję aplikacji, z nowymi poprawkami i funkcjami.
Obecna wersja jest dostępna do pobrania z tego miejsca.
Komentarz usunięty przez moderatora
#dupaprogramista
Ale taka jest prawda, bo nie widziałem, aby było inaczej.