Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 34
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam i o zdrowie pytam o tej jakże pięknej porze, to już 07:02:00, Piątek, 06 listopada 2020. Imieniny: Feliksa, Leonarda, Ziemowita. Słońce wstało dziś o 06:58. Świecić będzie 9 godzin i 3 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:30 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 16:01. Ciemna noc zapadnie o 17:23, ale gwiazd można wypatrywać od 16:40.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam i o zdrowie py...
  • 30
@micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu @TomTailor100 @wyinwidualizowany @algus @unizony_czlonek @Dioddy @MalaGlupiaMiejscowosc01 @martica @bolorollo @shitty_support @AllGoesWrong @Dddkop @Jurgen_Van_Beethoven @petla_sprzezenia @nivenerr @mobutu2 @omi-omi @keisezrG @TullamoreD @algus @Hansim33 @nie_mowie_po_kociemu @kolorowe_skarpetki
Dzień dobry! Piątek, mamy to!
Smacznego i pysznej kawy, jedzcie zdrowo a wieczorny alkohol będzie wchodził gładko ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Miłego dnia życzę, z
@micke witam wszystkich serdecznie. Nareszcie wyczekany piateczek chociaż trzeba jeszcze poklikac w kąkuter przez 8 godzin. Kawusia i łogień. Czytałem wczoraj że kilka osób z tagu ma ciężką sytuację bo lockdown no i boicie się o pracę. Bardzo mi przykro bo sam w takiej sytuacji byłem i wiem że słaba sprawa, Ale trzymam za Was kciuki żeby wam się udało. Najważniejsze to się nie załamywać i przeć do przodu mimo przeciwności. Udanego
Dzień dobry z home office, nie będzie lekko przestawić sie na taką formę pracy, a teraz idę zrobić sobie kawe i zabieram się za zlecone zadanie, miłego dnia i pysznych napojow wszelakich w piąteczek.

@Sikorka2017 @micke @buczubuczu @rajjj @Dziesion @TomTailor100 @algus @bolorollo @wynalazek_one @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @Wejszlo @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @AllGoesWrong @slabehaslo @Dddkop @Slamowir @mobutu2 @nivenerr @keisezrG @omi-omi i reszta :D
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@wynalazek_one @micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu @TomTailor100 @wyinwidualizowany @algus @unizony_czlonek @Dioddy @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo @shitty_support @AllGoesWrong @Dddkop @Jurgen_Van_Beethoven @petla_sprzezenia @omi-omi @algus @Hansim33 @kolorowe_skarpetki
Dzień dobry! I w końcu piątek( ͡ ͜ʖ ͡)
To oznacza ze po dzisiejszym dniu zostaną mi tylko 2 miesiące i 2 tygodnie pracy xD
Mam nadzieje, ze do tego czasu sytuacja z wirusem ulegnie poprawie. Dzis zaczynam wcześnie prace i mam nadzieje że
niemowiepokociemu - @wynalazekone @micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @bu...
Dżem dobry, pozwolę sobie dzisiaj Was zawołać.

Wczoraj w radiu usłyszałem uroczy kawałek o myszojeleniu i postanowiłem się nim z wami podzielić. ()

https://youtu.be/92p6kervcak

Oczywiście wklejarka linków na telefonie nie działa. (òóˇ) Tak czy inaczej wszystkim życzę udanego dnia, zimnego trunku wieczorkiem, tym co szukają pracy rychłego znalezienia, zdrowia, szczęścia, spokojnych świąt Wielkanocnych i smacznego jajeczka. ʕ
@micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @nie_mowie_po_kociemu @Sikorka2017 @Syskiev @Wejszlo @omi-omi @Pjotsze @TomTailor100 @algus @wyinwidualizowany @petla_sprzezenia @Dddkop @wynalazek_one @shitty_support @slabehaslo

no dzien dobry ja stalem sobie przed chwilq i sie tylko umylem i herbate zrobilem i wczoraj oglqdalem sobie pierszq milos chyba 3 albo 4 odcinki i pogralem troche i dzisiej bitwa o i tydzien temu bitwe wygralismy i jakbysmy dzisiej wygrali to tez fajnie by bylo i jeny ja
Hansim33 - @micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @JurgenVanBe...
Dzień dobry Miruny,
Nie wyspałam się bo panowie musieli #!$%@?ć od bladego świtu butelkami do śmieciarki, no a że ja nie odbijam karty na zakładzie o 6 rano to mi się odpoczynek nie należy #pdk mam nadzieję, że kojarzycie tekst ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Posprzątam na szybko, pójdę do pracy i od razu do domu. Podobno czeka na mnie coś dobrego do jedzonka więc mi się spieszy :D
via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@TomTailor100: odpisałbym "a nie mówiłem", bo od początku kręciłem nosem na Twój tryb postępowania a alkoholem, ale no, prędzej czy później zawsze są jakieś niefajne okoliczności od takiego picia. Więc odpiszę Ci tylko, że mam nadzieję, że przestaniesz przeginać pauke, a zaczniesz używać alkoholu w mniejszych ilościach i rozsądniej (coby kaca nie było, kac to kara za picie).

@micke: @bolorollo: @Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @slabehaslo: @Sikorka2017: @