Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +35
Jak sie czujecie z faktem ze pieniadze wokol ktorych kreci sie swiat sa wymyslonym konstruktem spolecznym dla podtrzymania wladzy i nie maja zadnej realnej wartosci i pokrycia bo ja srednio
Agatk +13
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Witam i o zdrowie pytam o tej jakże pięknej porze, to już 07:02:00, Piątek, 06 listopada 2020. Imieniny: Feliksa, Leonarda, Ziemowita. Słońce wstało dziś o 06:58. Świecić będzie 9 godzin i 3 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:30 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 16:01. Ciemna noc zapadnie o 17:23, ale gwiazd można wypatrywać od 16:40.
Dzień dobry! Piątek, mamy to!
Smacznego i pysznej kawy, jedzcie zdrowo a wieczorny alkohol będzie wchodził gładko ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Miłego dnia życzę, z
@Sikorka2017 @micke @buczubuczu @rajjj @Dziesion @TomTailor100 @algus @bolorollo @wynalazek_one @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @Wejszlo @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @AllGoesWrong @slabehaslo @Dddkop @Slamowir @mobutu2 @nivenerr @keisezrG @omi-omi i reszta :D
Dzień dobry (。◕‿‿◕。)
A jako bonus piosenka z czasów mojej podstawówki ;-)
Dzień dobry! I w końcu piątek(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
To oznacza ze po dzisiejszym dniu zostaną mi tylko 2 miesiące i 2 tygodnie pracy xD
Mam nadzieje, ze do tego czasu sytuacja z wirusem ulegnie poprawie. Dzis zaczynam wcześnie prace i mam nadzieje że
Wczoraj w radiu usłyszałem uroczy kawałek o myszojeleniu i postanowiłem się nim z wami podzielić. (。◕‿‿◕。)
https://youtu.be/92p6kervcak
Oczywiście wklejarka linków na telefonie nie działa. ᕦ(òóˇ)ᕤ Tak czy inaczej wszystkim życzę udanego dnia, zimnego trunku wieczorkiem, tym co szukają pracy rychłego znalezienia, zdrowia, szczęścia, spokojnych świąt Wielkanocnych i smacznego jajeczka. ʕ•ᴥ
no dzien dobry ja stalem sobie przed chwilq i sie tylko umylem i herbate zrobilem i wczoraj oglqdalem sobie pierszq milos chyba 3 albo 4 odcinki i pogralem troche i dzisiej bitwa o i tydzien temu bitwe wygralismy i jakbysmy dzisiej wygrali to tez fajnie by bylo i jeny ja
Nie wyspałam się bo panowie musieli #!$%@?ć od bladego świtu butelkami do śmieciarki, no a że ja nie odbijam karty na zakładzie o 6 rano to mi się odpoczynek nie należy #pdk mam nadzieję, że kojarzycie tekst ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Posprzątam na szybko, pójdę do pracy i od razu do domu. Podobno czeka na mnie coś dobrego do jedzonka więc mi się spieszy :D
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @rajjj: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo: @petla_sprzezenia: @nivenerr @omi-omi: @keisezrG: @smutny_kojot: @TullamoreD: @Hansim33: @nie_mowie_po_kociemu: @Syskiev:
Witam wszystkich serdecznie! Dzisiaj piątek tak więc szykować plany na weekend.
@micke: @bolorollo: @Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @slabehaslo: @Sikorka2017: @
Kolejny dzień, kolejna porcja zajęć. Byle do
A co do ilości ciuchów. Starsza córa woła w weekend że nie może znaleźć skarpetek do pary. Po inwentaryzacji wywaliliśmy 18 par za małych i zniszczonych. Pozostało sztuk (✌ ゚ ∀ ゚)☞ 42.
@bolorollo: zgadzam się w pełni, 12k jest mocno podejrzaną ceną, nie wierzę w takie oferty tym bardziej, że lata robiłem w branży motoryzacyjnej.