Skąd to oburzenie, że Biden uważa niby Polaków za mniej inteligentnych? xD Przecież sami się z nim zgadzacie kiedy widzicie ostatnie sondaże na których na PiS nadal głosuje większość społeczeństwa polskiego xD
@KryptoFanatyk: @NaczelnyWoody: Mimo wszystko (przynajmniej na stan dzisiejszy) nami rządzą komuniści a u nich Trump. My na pewno na tym dobrze nie wychodzimy, więc to nasze społeczeństwo jest głupie.
@KryptoFanatyk: Dla nas też, nie jesteśmy żadnym znaczącym mocarstwem, w starciu z armią rosyjską to stosunek 1:100 nawet ze śmieszną garstką Jankesów na naszym terytorium, im mniej zniszczeń na terenie Polski tym lepiej dla nas patrząc długofalowo, chyba że wolisz aby rosyjskie pociski spadły na Polskę zamiast na Niemcy
@KryptoFanatyk: Ja tu nie widzę żadnej dyskusji na temat ich systemu wyborczego, jedynie stwierdziłem fakt. A że masz jakieś urojenia, to już nie mój biznes ¯\_(ツ)_/¯
@KryptoFanatyk: Ta dyskusja pokazuje jasno kto tu jest patriotą a kto samobójcą idiotą który jest w stanie skazać Polskę na przerobienie na krater oddzielający Europę od Rosji
Przecież sami się z nim zgadzacie kiedy widzicie ostatnie sondaże na których na PiS nadal głosuje większość społeczeństwa polskiego xD
#neuropa #bekazpisu #4konserwy #bekazprawakow #usa #tvpis #wybory #protest #koronawirus #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@KryptoFanatyk: To chyba dobrze, mniej celów dla rosyjskich pocisków balistycznych Topol xD
@KryptoFanatyk: Dla nas też, nie jesteśmy żadnym znaczącym mocarstwem, w starciu z armią rosyjską to stosunek 1:100 nawet ze śmieszną garstką Jankesów na naszym terytorium, im mniej zniszczeń na terenie Polski tym lepiej dla nas patrząc długofalowo, chyba że wolisz aby rosyjskie pociski spadły na Polskę zamiast na Niemcy
@KryptoFanatyk: XDD czyli zrobienie z Polski krateru na nowe morze oddzielające Europę od Rosji xD