Aktywne Wpisy
Roess +41
Zbiornik w Raciborzu oddany w 2020 r. ale nieeeee... pis nie budował wałów xxxDDDD
#powodz
#powodz
JeszczeZyje +39
#powodz to ten zbiornik Racibórz łapie wodę co idzie z Czech ale teraz na Wrocław idzie to całe g---o z lewej?
Mi się wydaje że chcieli przywrócić prawo z zawartego wcześniej kompromisu a jeśli to nie możliwe to dymisja rządu.
@Pedroo: mnie nie pytaj tylko kaczora :) może zerwać owszem a i nowe prawa obywatela tez może pogwałcić
Najważniejsze jest teraz żeby jasno tłum zdefiniował co on żąda a nie jacyś jego przedstawiciele bo oni mogą sobie złote góry powymyślać.
Tłum powinien żądać jednej prostej rzeczy. JEDNEJ dla której wszyscy wyszli na ulice. Każdy z osobna i
@NiedzielnyMirek: Czy to jest główny cel za którym staną wszystkie kobiety? Nie wiem. Okarze się.
@NiedzielnyMirek: a co jeśli nowe wybory wygra PiS? (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Tak serio gdyby protesty miały być o aborcję i lgbt to nikt by nie dawał o to
@Humbaq: Oczywiście, że by było- większość protestujących nie ma pojęcia kim jest ta kobieta, ani nie kojarzą organizacji Strajk Kobiet, tylko myślą, że to strajk kobiet, a logo jakieś musi być i nie wiedzą kogo to logo. Protesty są oddolne, tylko ta
https://facebook.com/ogolnopolskistrajkkobiet/photos/a.1544723065553686/5272450179447604/?type=3&source=48&__tn__=EH-R
Protesty nie były oddolne. Aczkolwiek uczestniczyło w tym procesie wiele organizacji i ruchów lewicowych. To ludzie nieświadomi i w-------i na pis podpięli się do protestów, nie vice versa. A efekt jest tylko taki, że stali się młynem na wodę politycznej działalności Lempart i OSK. Bo nikogo nie obchodzi co myślą masy, kiedy posługują się symbolem organizacji, która ma określone postulaty, formułuje je wobec polityków w
@Juzef @NiedzielnyMirek Oczywiście że wygra, ten b----l który się dzieje to coś co już drugi raz ten naród przyklepał. Taki jest, tego chce.
Ale nadzieja drobna się tli. Tylko co realnie może doprowadzić do dymisji? Tylko ich własna o tym decyzja, racja? Tan jak już to było "za moich czasów" młodzieńczych jak pamiętam pierwsze rządy Jarka. Teraz on nie jest premierem więc bunt