Aktywne Wpisy
lajsta77 +45
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
ataeB +1
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
Cześć Mirki i mirabelki!
Zabierałem się dziś do sprzątania i chciałem wyczyścić filtr, ale w filtrze znalazłem takie 3 robaczki jak na zdjęciu, dodatkowo po sprawdzeniu jeden siedział pod odkurzaczem. Został potraktowany kapciem ale zrobiłem mu zdjęcie, generalnie przypominał lekko rozwiniętego kleszcza, takie troszkę "jajko" z nogami. Nie przypomina mi to za bardzo pluskwy ani niczego innego, czego poszukuję w internecie.
Ostatni raz odkurzałem tym odkurzaczem około 2 tygodnie temu, możliwe żebym odkurzył jakieś jaja i w środku one się rozwinęły? Przeszukuję mieszkanie ale póki co, nie znalazłem śladów ich obecności gdziekolwiek indziej. Wydaje mi się, ale tylko wydaje - że podobne dawno temu widziałem chodzące po starych książkach, wziąłem kilka z poprzedniego mieszkania i zastanawiam się czy nie wyrzucić ich zawczasu.
Kojarzycie tego robaczka, czym mógł być za życia?
#robaki #sprzatanie #sprzatajzwykopem #insekty
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f9d982f0860c8092cf49688
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę