Aktywne Wpisy

owsikalfred +1800
Jako że Wykop to ogromna moc, może w takim razie ktoś będzie potrafił udzielić odpowiedzi co się u mnie odpoerdziela w #mieszkaniedeweloperskie mieszkanie odebrane od dewelopera w grudniu 2019. Od samego początku pojawiały się liczne pęknięcia na ścianach nośnych oraz suficie w łazience, co nasiliło się po budowie drugiego etapu osiedla. Jako że generalny wykonawca zaczyna coś kręcić że nie wie jak je usunąć zaczynam zastanawiać się nad wadą trwała w budynku.
źródło: IMG_0522
Pobierz
Psychopathy_Red +463
Podsumowując:
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
źródło: xd
Pobierz

Pytanie do wykopków . . . kto wygra w USA ? Bo wszystko wskazuje na Bidena ale mam wrażenie, ze na wykopie wszyscy jesteście przekonani, ze Trump. Czy sondaże są aż tak przekłamane lub niedokładne ?
Jakbym miał obstawiać to stawiam jednak na Bidena.
@michaelpol90: Zdania ekspertów są podzielone.
@michaelpol90: jak wykopki są tak zapatrzone w daną stronę, to logika i fakty odchodzą na dalszy tor i nie są brane pod uwagę żeby nie psuć obrazu.
Trump ma według sondaży duuużo niższe szanse niż Biden, ale na wykopie część ludzi lubi Trumpa bo nie lubi lewaków, to i wbrew wszystkiemu piszą że na 100% wygra
@jwitos: podobno mocno się w tym podciągnęli i lepiej uwzględniają utajony elektorat GOPu, który w 2016 zdecydował że wygrał Trump. Gdzieś czytałem że po poprawkach w algorytmach już kolejne wybory do senatu dużo lepiej przewidzieli.