Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 74
Dziś w #tvpis wreszcie 30 wartościowych sekund. Ładnie wyjaśnili p. Lampert.

Coś mi się wydaje, że to po panach Gawle i Kijowskim kolejna persona która wykorzystując naiwność tłumu znalazła sposób na biznes.
Sam jestem przeciwnikiem KK lecz jakieś prymitywne, radykalne groźby pod adresem katolików to już grubo poniżej poziomu i bolszewicki język rynsztokowy.

#bekazlewactwa choć to już przestaje być śmieszne.
Dość #pis #koalicjaobywatelska #konfederacja i #lewica
Wszyscy OUT.
worldmaster - Dziś w #tvpis wreszcie 30 wartościowych sekund. Ładnie wyjaśnili p. Lam...

źródło: comment_1604170805fxiDKChvFLTC73PbWfNweX.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
@worldmaster: Każdy, powtarzam KAŻDY, kto w tym kraju będzie coś organizować, od razu stanie się dla części społeczeństwa wrogiem. Wynajdą cokolwiek byle go zdyskredytować. Tak jakby to miało znaczenie co Lempert albo Owsiak gada - ważne, że trzymają to wszystko w kupie.
  • Odpowiedz
  • 2
@selawi: protesty były oddolne, to nie była zasługa lampert. Nje widziałam tego, o czym mówi OP, ale ten protest nie ma żadnych przywódców, proszę Cię.
  • Odpowiedz
  • 5
@worldmaster: zgadzam się. Zwykła furiatka, zero kultury, zero pomysłu na protest, poprzeklinamy, każemy wszystkim #!$%@?ć, pozachęcamy do dewastacji wszystkiego w otoczeniu, na pewno będziemy mieć bardzo wysokie poparcie społeczne. Ona nawet nie potrafi pokazać (bo o zachowaniu kultury cały czas nie ma mowy xD) odrobiny kultury, jak ktoś się z nią nie zgadza - od razu typowo feministyczne darcie japy i nakaz #!$%@?.
  • Odpowiedz
jakoś Kaczyński nie zebrał 150 tys obrońców koscioła i jego stołka

@selawi: @banjo: Ona też nie zberała, bo jak napisałą mirabelka protest jest oddolny. Jedyne co zebrałą to pieniądze ze zbiórki z których się nie rozliczyła, a pozowanie na lidera protestu uwiarygadnia tą zbiórkę na zrzutce.
  • Odpowiedz