Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
RicoElectrico +106
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
Coś mi się wydaje, że to po panach Gawle i Kijowskim kolejna persona która wykorzystując naiwność tłumu znalazła sposób na biznes.
Sam jestem przeciwnikiem KK lecz jakieś prymitywne, radykalne groźby pod adresem katolików to już grubo poniżej poziomu i bolszewicki język rynsztokowy.
#bekazlewactwa choć to już przestaje być śmieszne.
Dość #pis #koalicjaobywatelska #konfederacja i #lewica
Wszyscy OUT.
@worldmaster: xD i gadał o tym Sakiewicz - pasożyt z osrebrzonych spółeczek.
Komentarz usunięty przez moderatora
jezu, jak ten kraj jest podzielony to szkoda gadać
"chodź #!$%@? pokaże ci jak się tankuje LPG!11"
"tylko po kolei, żeby nikt 2 razy nie dostał tęczy!11"
@selawi: @banjo: Ona też nie zberała, bo jak napisałą mirabelka protest jest oddolny. Jedyne co zebrałą to pieniądze ze zbiórki z których się nie rozliczyła, a pozowanie na lidera protestu uwiarygadnia tą zbiórkę na zrzutce.
Komentarz usunięty przez moderatora