Aktywne Wpisy
StudentPrawa1 +21
Arkusze właśnie dotarły do szkoły w której pracuje moja znajoma. Zapraszam na pw, pierwszym 20 osobom wyślę 5 stron z zadaniami.
#matura #matura2024
#matura #matura2024
belv +30
Ma ktoś podobnie jak ja, że nie pamięta nic z matury? xD Nie mogę sobie przypomnieć nawet tematu wypracowania z polskiego, a pisałem ją całkiem niedawno, 7 lat temu.
#matura
#matura
#heheszki #humorobrazkowy #bekazlewactwa #4konserwy
Ucieka, gdy zobaczy jakiegoś sługusa kiboli na posyłki z szalikiem klubowym xD
@afc85: daruj sobie, dzbanie. Może jeszcze się cofniemy do czasów "dorżnięcia watahy" i wtedy wyjdzie, kto zaczął "wojnę"? :/
@afc85: nieważne kto zaczął, macie się wzajemnie przeprosić!
Ale jest jednak różnica, jak mówi to motłoch na ulicy, który nie ma żadnej władzy, a jak mówi to rządzący wszystkimi przyczółkami władzy (włącznie z sądowniczą) karakan.
Za to wymowne bylo to przemowienie kaczynskiego nikt nie ma watpliwosci ze to wariat
Stadnardow za to mlodziez uczyla sie od Dominika Tarczynskiego z aktualnej kadencji (wnuk szmalcownika) znanego z wyzywania staruszków na pojedynki jak i systemu "Nie popieram ale rozumiem" Mazurkowej i to sie wlasnie odwraca przeciwko nim.
Uwierz mi ze poslowie poza
https://wiadomosci.wp.pl/prof-zoll-o-aborcji-wyrok-jest-mi-bliski-ale-pozbawiony-podstawy-konstytucyjnej-6567452130548448a