Aktywne Wpisy
DJRuraWydechowa +260
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Sleepypl +724
Wykop już nie raz udowodnił, że cuda się zdarzają więc wrzucam. Dzisiaj w nocy mojemu koledze skradziono w Łodzi Audi A6 C7 w bardzo charakterystycznym kolorze Nardo Grey. Jeżeli ktoś widział gdzieś ten samochód, proszę o kontakt. Znak charakterystyczny brak znaczka S-Line na prawym błotniku. Auto oczywiście miało AC i GAP.
#lodz #audi #wykopefekt
A4 i A3 jest w opór. Teraz to bardzo modny kolor niestety.
@lemansblue: a jaki jest sens etui skoro trzeba z niego kluczyk wyciągać? to to samo zamiast wyciagać z etui to wciskasz przycisk