Oglądam unboxing ps5 i widzę że w zestawie dają kabel hdmi high speed. Nextgenowa konsola z portem hdmi 2.1, ale z kablem który nie skorzysta z jego możliwości? To jakiś żart? Series X ma prawdziwy ultra high speed. #ps5
@marcin12q: c--j w nadruk na kablu, liczy się czy rzeczywiście podoła transferom wymaganym do 2.1 czy nie. Poczekałbym na potwierdzenie w testach przynajmniej.
@ironlelele: Nie zgodzę się, przecież w przypadku gier które chodzą w 120 FPS konsola szkaluje w ten czy inny sposób obraz do 4k, czyli output to 2160p@120FPS niezależnie od tego jaka jest rzeczywista rozdzielczość renderowania
@MisPluszowyZWadaWymowy: ta niepasująca do niczego kolorem "opaska" i te nadruki SUPER HIGH SPEED HDMI nie wyglądają zbyt fajnie :) choć ciekawe jakie osiąga transfery i czy sprosta wymaganiom HDMI 2.1 ( ͡°͜ʖ͡°)
@ironlelele: Nie musisz mi tego tłumaczyć, sam mam telewizor 120 Hz (przynajmniej w 1440p) i na padzie szczerze mówiąc nie ma większej różnicy. Na myszce to już oczywiście zupełnie inna historia, szczególnie w grach FPP
ta niepasująca do niczego kolorem "opaska" i te nadruki SUPER HIGH SPEED HDMI nie wyglądają zbyt fajnie
@sernik92: jaka opaska? to tylko spinka do kabli którą się od razu wypierdziela, zazwyczaj jest biała tu kremowa xD a podobny nadruk ma każdy kabel HDMI jaki mam (i nie tylko HDMI)
@MisPluszowyZWadaWymowy: właśnie dziwnie, nie biała, nie czarna tylko sraczkowata xD a to nie wiem, na zdjęciu jakoś tandetnie wygląda, ale i tak kabel się tylko wpina i zapomina o temacie, także nie ma się co spinać ( ͡°͜ʖ͡°)
#ps5
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@sernik92: jaka opaska? to tylko spinka do kabli którą się od razu wypierdziela, zazwyczaj jest biała tu kremowa xD a podobny nadruk ma każdy kabel HDMI jaki mam (i nie tylko HDMI)