Wpis z mikrobloga

Ojoj, redaktorzyna mazurek nie zaprosił pisowca, żeby się tłumaczył ze słów tego starego tetryka, tylko schetyne, żeby się tłumaczył z tego czy tez są za liberalizacja „rzezi niewiniątek”. Ojc, i biedna policja jest atakowana. I pewnie jeszcze kościoły tez są atakowane, a i zapomniałem, przedwczoraj z dworczykiem wysyłał przeklinających i bluzniacych na wladze do sądów. Kurde, jaki on obiektywny, naprawde, najlepszy dziennikarz RP xDDDDDDDDDDDD symetrysci w dupe jeb*!

**!
#protest #polityka #bekazpisu #bekazprawakow #bekazpodludzi
rozbojnikalibaba - Ojoj, redaktorzyna mazurek nie zaprosił pisowca, żeby się tłumaczy...

źródło: comment_1603863433Sp7R90GzV1G5f0GRLK4MAz.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@rozbojnikalibaba: Mazurek to się nawet nie kryje z tym że jest pisowcem, wziął Schetyna na którym łatwo siadzie swoim dziecinnym sposobem prowadzenia wywiadu (czyt. będzie mu przerywał i wyrywał z kontekstu) i odniesie wielki sukces przed samym sobą. A poważne tematy? A po co to komu? Obiektywność? Who?
  • Odpowiedz
@rozbojnikalibaba: W sumie Schetyna też powinien mieć RiGCZ i po prostu odmówić wywiadu danego dnia bo wiadomo co będzie grzane. Zwłaszcza że nie jest żadną twarzą tego co się dzieje.

No ale pokazać się trzeba kiedy można
  • Odpowiedz
@rozbojnikalibaba a zdajesz sobie sprawę z tego, że polityków nikt siła tam nie zaciąga? Pisiory boją się przychodzić do mazurka, zwłaszcza w takim momencie.

Druga sprawa: to źle, że Schetyna ma okazję przyjść i się wypowiedzieć? Przecież są #!$%@? opozycja a są niewidoczni zupełnie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@rozbojnikalibaba: mnie #!$%@? mazurek rozmowami, liczylem ze od poczatku tygodnia bedzie orka pisiorow a to zjechal dworczyka delikatnie ale bardziej pytalno covid, shoeling wielgus ale z nia nie ma o czym gadac, no i schetyne ktoremyu plyta sie zaciela 30 lat temu.
Ja bym grillowal ten temat z kazdej strony na kazda opcje polityczna.
Po tych rozmowach wnioskuje jedynie ze mazurek przechyla sie dosc mocno w prawo.
  • Odpowiedz