Aktywne Wpisy

6aesthetic9 +10
Polecacie jakiś film albo serial z wampirami? Nie musi być dobry, może być śmieszny albo absurdalny, co by się go fajnie oglądało.
Widziałem już Blade, Underworld i Van Helsing
#filmnawieczor #film #seriale #netflix
Widziałem już Blade, Underworld i Van Helsing
#filmnawieczor #film #seriale #netflix
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Czyli rozumiem, że komuniści nie popierają tego protestu i chyba antykapitaliści też bo nie jest zgodny z linia ideologiczną. Czy może protest popieracie i posunięcie dotyczące aborcji było słuszne gdyby dokonał go ktoś "swój" ?
Pytam bo ja popieram wybór i uważam, że technologia powinna działać pomagając ludziom i chciałbym, żeby rząd jak najmniej interesował się życiem ludzi, ale chciałbym wiedzieć jak to widzą ludzie ideologicznie aktywni :)
#neuropa #lewackalogika #komunizm #antykapitalizm #protest
@rifraw: Here we go again.
Ponieważ płód żyje w symbiozie z kobietą i bez kobiety przez bardzo długi czas ciąży nie może żyć.
Inaczej jest po urodzeniu, gdy niemowlę żyje już samodzielnie tj. nie potrzebuje być podłączone do kobiety aby dojrzewać.
Zatem skoro płód ma prawo do życia, nikt mu tego prawa nie odbiera, to kobieta nie
Kobieta stara się o dziecko, zachodzi w ciąże, juz wszystko sobie planuje i w 3 miesiącu ma wypadek i następuje poronienie. Będzie mówiła, że straciła płód czy dziecko ? które być może nawet nazwała.
Jak zrobisz obiad i przygotowując go spalisz w piekarniku, albo #!$%@? ci sie na ziemie, to powiesz, że straciłeś obiad czy składniki ? jak z czymś
@rifraw: Ty naprawdę uważasz że neuropa to komunis? XD
@rifraw: czy jak kobieta dowie się, że jest w ciazy, zamówi tableki i dokona aborcji to powie, że abortowała płód czy dziecko?
bo jak na razie twój argument jest taki, że skoro jest ktoś kto uważa płód
Też uważam, że poczucie winy to #!$%@? uczucie - ale też uważam, że religia jednym pomaga, a innym szkodzi i usuniesz religie ludzie nie będą mogli ani z niej odchodzić, ani jej znajdywać.
starasz się ustawiać jako oświecony centrysta ale jednocześnie od początku ustawiasz się po stronie wyznawców żyda na patyku i próbujesz narzucić formę dysksuji pisząc o dzieciach kiedy mowa o płodach a potem sam przyznajesz, że jest to emocjonalne podejście które nie wszyscy będą podzielali.
I'm getting mixed message here
Po prostu jak mam podjąć jakaś ważniejszą decyzje to staram się poznać zdania innych i ułożyc sobie w głowie to tak, żeby miało sens.
Zresztą temat aborcji się co jakiś czas przewija i nawet ostatnio udało mi się wymyślić dobre rozwiązanie. Sama aborcja tak samo jak broń nie jest problemem i kompromis aborcyjny był dobry bo uważam,
@rifraw: jesteś centrystą bo piszesz, że "popierasz wybór" a jednocześnie piszesz o abortowaniu "dzieci" chociaż potem piszesz, że to język emocjonalny.
nie piszesz, że ty uważasz że płód to dziecko tylko tak jakby dawno wszyscy się na to zgodzili. zresztą twoje pytanie opiera się na tym, że nie rozumiesz jak lewica może inaczej traktować jedne "dzieci" (płody) a
Z tą dziewczyną to przecież była lewicowa szopka, ciągali ją dla efektu. Mogli wziąć trochę
@rifraw: lewicowa szopka? prawactwo prześladowało zgwałconą dziewczynę śledząc ją i robiąc inby pod szpitalami ale to lewicowa szopka? ale z ciebie katotalibstwo wychodzi. jak byś się nie odżegnywał od religii to jednak pokazujesz, że masz bardzo dużo z nimi wspólnego
czyli jak ktoś tobie będzie blokował dostęp do
Nie wierzysz, że takie akcje, się
@rifraw: #!$%@? typie. ona była zgwałcona, sprawa
Wiesz, że mogła zgłosić się do niej organizacja aborcyjna i dać jej tą kase ? A co by się stało jak by tą kase pod stołem dał jej minister i wysłał przez kogoś na Słowację ? Bo ja tu widzię rozwiązanie problemu - chodziło by tylko o