Aktywne Wpisy
PORADNIK JAK ZOSTAĆ PRAWICZKIEM 30 LVL (SPRAWDZONE I POTWIERDZONE!!!)
1. Nie wchodź w żadne interakcje z kobietami. Nawet jeśli są w Twoim zespole (grupie na uczelni / w pracy). Nie podejmuj żadnych działań i nigdy nie rób pierwszego kroku do rozpoczęcia rozmowy, siedź w miejscu 8 godzin i komunikuj się tylko w temacie pracy / nauki.
2. Nie wychodzić nigdzie poza uczelnię / pracę i sklep. Po powrocie do domu nic nie
1. Nie wchodź w żadne interakcje z kobietami. Nawet jeśli są w Twoim zespole (grupie na uczelni / w pracy). Nie podejmuj żadnych działań i nigdy nie rób pierwszego kroku do rozpoczęcia rozmowy, siedź w miejscu 8 godzin i komunikuj się tylko w temacie pracy / nauki.
2. Nie wychodzić nigdzie poza uczelnię / pracę i sklep. Po powrocie do domu nic nie

FejsFak +59
Nie wiem czy wiecie ale jakiś czas temu zakończył się drugi sezon budowy schodów. Nie wrzucałem tutaj praktycznie niczego odkąd powstał nowy wykop bo po prostu nie dało się go używać. Dlatego pewnie wiele osób przegapiło to wielkie wydarzenie. Niestety schody nie są jeszcze skończone - brakuje dwóch stopni ale będą one już w stropie i podłodze. Dodatkowo muszę wzmocnić strop i wyciąć w nim dwa dodatkowe otwory bo nowe schody mają

#komputery #pytanie #sluchawki #mikrofon #mikrofony
Jeśli to pojemnościowy na USB to ma tj. własną kartę dźwiękową i możliwe, że masz sprzętowy przełącznik czułości wbudowany w obudowę mikrofonu.
PS może po prostu musi być bliżej ust? Może też kolega ma złe
Mówię nawet z bardzo bliska, prboowalem z roznych stron. Mega cicho jest. Co do czulosci wlasnie nie ma na mikrofonie. Nie mam pojecia o co moze chodzic
Podobnie jak rozmawialiśmy o słuchawkach masz tam w dźwiękach zakładkę odtwarzanie jak i nagrywanie. Ustawiony mikrofon USB jako domyślne urządzenie komunikacyjne? (zauważ, że są dwa domyślne - ogólne i komunikacyjne). Nasłuchiwanie powinno pozostać wyłączone.
co do czestotliwosci to moge jakies 192khz czy jakos tak ustawic temu pytam ( ͡° ͜ʖ ͡°)