Aktywne Wpisy
kamil-tika +36
Takie raczysko wyswietlilo mi sie na fb. Od razu mowie, ze ogladasz na wlasna odpowiedzialnosc i nie zwracam za onkologa. Kiedys szarpanek wydaje mi sie, ze juz grillowal tego wstretnego feminoida. Oczywiscie inne przedstawicielki tej niedorozwinietej plci kwicza w komentarzach i propsuja ten wyrzyg. Jeszcze ten wstep, ze slowem "chlopiec" sugerujacy wiecie, ze gupi, niedojrzaly, nic nie wiedzacy o zyciu. Baba przywalila z hukiem w sciane tak, ze rzucilo jej sie mocno

muchatse +187
widzę, że lewaczki z tego gówna @Watchdog_Polska podpisały się pod listem poparcia dla organizacji nigdy więcej, która szczuła na Marciniaka.
#bekazlewactwa
#bekazlewactwa

- konfe
- ludzi którzy mogli by protestować z powodu utraty pracy
- julki, które będą przyczyną wysokiej liczby zakażeń
#szarpankizzyciem #protest #pis
za dużo się protestów nawdychałeś
A przejęcie protestów przez wulgarne feministki plus akty wandalizmu raczej nie dadzą więcej poparcia protestom ¯\_(ツ)_/¯
Tak samo będzie jak wtedy, góra 2 tygodnie, popada, zgłodnieją i pójdą do domu XD
I nagle teraz lud ma powstać bo feminy sie buntują
Powiem jak to będzie
NAwet jeśli w co zajebiście wątpię feminy załatwią swoje
to reszta się nie zmieni, dalej będą zarzynać gospodarkę głupimi obostrzeniami i na dokładne dowalą kolejne opłaty
a ludzie będą się śmiali
@Dykto13: Ja bym do tego dodał, że te poprzednie grupy miały jeszcze jakieś konkretne postulaty, a tu jedynie słychać o #!$%@? tych, czy tamtych.