Aktywne Wpisy
Kolanka +439
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Tyrande +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Pamiętam jak bardzo byłem zszokowany, gdy czytałem komentarze na Reddicie i Twitterze po śmierci Margaret Thatcher.
Ogromne ilości jadu i wyzwisk ludzi cieszących się ze śmierci innego człowieka...
Wtedy pomyślałem sobie, że może z naszą polską lewicą jeszcze nie jest tak źle.
Dziś widzę, że się myliłem.
Po decyzji TK czytam komentarze płatnych trolli z neur*py i dzisiejszej "bananowej młodzieży" z Twittera,
którzy szczują na siebie ludzi, życzą im śmierci i chcą żeby rodziły im się dzieci z wadami letalnymi.
A to tylko dlatego, że mają inne poglądy polityczne.
Taką laurkę sobie wystawia sobie polska lewica.
Może już nie lewica, a po prostu lewactwo.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
No widzisz, na wykopie przynajmniej możesz dodać taki wpis. Na reddicie za każdy minimalny odchył od skrajnej lewej strony osi leci ban. Tam jest dopiero toksycznie
@Trolljegeren: Thatcher jest znienawidzona bo ograniczyla wladze zwiazkow zawodowych i zamknela kopalnie