Wpis z mikrobloga

#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #korwin #braun #narodowcy
Pamiętam jak bardzo byłem zszokowany, gdy czytałem komentarze na Reddicie i Twitterze po śmierci Margaret Thatcher.
Ogromne ilości jadu i wyzwisk ludzi cieszących się ze śmierci innego człowieka...
Wtedy pomyślałem sobie, że może z naszą polską lewicą jeszcze nie jest tak źle.

Dziś widzę, że się myliłem.
Po decyzji TK czytam komentarze płatnych trolli z neur*py i dzisiejszej "bananowej młodzieży" z Twittera,
którzy szczują na siebie ludzi, życzą im śmierci i chcą żeby rodziły im się dzieci z wadami letalnymi.
A to tylko dlatego, że mają inne poglądy polityczne.

Taką laurkę sobie wystawia sobie polska lewica.
Może już nie lewica, a po prostu lewactwo.
T.....n - #bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #korwin #braun #narodowcy
Pamiętam...

źródło: comment_1603525160ui8tOBkLEqTl60Fc2a1hxN.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Trolljegeren

gdy czytałem komentarze na Reddicie

No widzisz, na wykopie przynajmniej możesz dodać taki wpis. Na reddicie za każdy minimalny odchył od skrajnej lewej strony osi leci ban. Tam jest dopiero toksycznie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Trolljegeren: lewica staje się krwiożercza. Jak ktoś się nie zgadza z lewica to mu zaczynają życie niszczyć, szczekają nań, plują, jakieś debilne brunatne księgi robią, wyzywają kilka pokoleń wstecz. Tak było chociaż z Jaruzelską. Nabrali pewności siebie przez internet. A z prawej strony kulturka dyskusja, ewentualnie ktoś każe komuś się o---------ć, bo tego lewackiego jadu już nie może znieść.
  • Odpowiedz
Pamiętam jak bardzo byłem zszokowany, gdy czytałem komentarze na Reddicie i Twitterze po śmierci Margaret Thatcher.

@Trolljegeren: Thatcher jest znienawidzona bo ograniczyla wladze zwiazkow zawodowych i zamknela kopalnie
  • Odpowiedz