Wpis z mikrobloga

Ależ niektórzy dumni są, że pokazali swoje niezadowolenie z polityki kaczystów (sam nimi gardzę) i przy skierowali swój gniew na piwniczaków, że ci nie popierają ich linii myślenia i nie wyszli na ulicę. Ujmę to tak, oni mają gdzieś jeśli jakiś mężczyzna samotnie musiał zmagać się ze swoimi problemami, aż w końcu się powiesił. Kogo to obchodzi, wszakże nie jest to aż tak poważny problem społeczny, by wyjść z tym na ulicę. Żeby było uczciwie (co zapewne bardzo ucieszy dymnych-zaangażowanych w protest) to i ja też zacznę mieć głęboko w poważaniu sprawy, które absolutnie mnie nie dotyczą. Przestanę je komentować, wyrażać swoją opinię (z którą i tak nikt się nie liczy), a już tym bardziej nigdy nie poprę jakąkolwiek ich walki nawet jeśli uznam, że jednak tkwi w niej jakaś słuszność. Piwniczak jest zły bo nie wyszedł na ulicę? A niech będzie zły w oczach reszty normalnego społeczeństwa. Z resztą po co im taki osobnik jak ja. Jakbym nawet to popierał i się zaangażował w ich sprawę to ludzie i tak by się ode mnie odsuwali i pod nosem komentowali jak wyglądam. Taka jednostka jak ja zawsze była gnębiona i spychana na bok, aż w końcu sama usunęła się w cień. Olałem poprzednie wybory, oleje i następne. Jeden szary obywatel, który nigdy nie był dostrzeżony różnicy nie zrobi, niech lepiej dalej sobie siedzi w mroku. Piwniczak będzie siedział już cicho. Będzie tylko płakał.
#przegryw
CulturalEnrichmentIsNotNice - Ależ niektórzy dumni są, że pokazali swoje niezadowolen...

źródło: comment_1603522134eFkpk0O4tYRdfn0jYUKUDm.gif

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JamesVV: Oczywiście że tego właśnie by chciał. Patrząc na te komenty incelów jestem przekonany, że oni właśnie cieszą się z cierpienia innych osób.
@CulturalEnrichmentIsNotNice: Jeżeli jakimś cudem do tej pory ktokolwiek normalny wami przegrywki nie gardził, to teraz właśnie to zmieniacie. Brawo.
  • Odpowiedz
@CulturalEnrichmentIsNotNice: i co zrobisz przyjacielu nic nir zrobisz to jest ten nasz piękny kraj liczy się to aby ta "doskonala" większość nie musiała sie męczyć z przeszkodami a na reszte w------e bo niby co kogo obchodzi brzydal co dziewczyny nie znajdzie a potem szok i zdziwienie jak wgl tak można nie popierać!? Hipokryzja sie wylewa, typki mogą sie obwiesić na drzewach bo po co nam oni skoro nic wartosciowego nie
  • Odpowiedz
@Slodki_Kaczorek_i_jego_Gorgonzola: Wiele tak zwanych osobowości internetowych całkiem niedawno zwracała uwagę na problemy wykluczonych mężczyzn. Jeśli chcemy coś zmienić to należy zacząć działać w tym kierunku. Jak widać kobiety mają większą determinację do walki o swoje, skoro potrafią tak szybko się zorganizować. Poza tym czemu zawsze gdy pojawia się jakiś temat światopoglądowy to ktoś wyskakuje z ALEEEEEEE MYYY MAMY GORZEJJJJ? Czas się ruszyć - jest wiele problemów, które należałoby rozwiązać i
  • Odpowiedz