Aktywne Wpisy
Rembrant +779
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
P0PEYE +23
#protest
W sumie tak samo było na marszu niepodległości, normalni ludzie szli z tyłu a z przodu debile z onr, później media przypieły łatkę skrajnej prawicy wszystkim (ofc jeśli tym mediom pasowała taka narracja)
@Xianist: Ponieważ prawej stronie ta flaga źle się kojarzy, tak jak tobie źle kojarzy się np. Falanga.
@Wujek_Heniek: Tak, tak. xD Ja #!$%@?ę, protest w którym bierze udział cały przekrój społeczeństwa, a konserwy rozpruwają się o tęczowe flagi
@Cierniostwor: Jeżeli ktoś ma takie skojarzenia na temat tęczowej flagi, to czas do lekarza.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Za protest szanuję
XD
@Drezv: @Drezv: Oni pod flagą kościelną też by nie poszli, tak samo jak ja nie pójdę pod flagą LGBT