@przyczajonymariusz: @geuze: kulka planowana jest z ilością drożdży na 48h, dzisiaj minęło 24h i z Caputo nigdy mi nie wyszła przypieczona po tak krótkim czasie. Jutro będzie już się coś dziać.
@geuze: fajna jest classica. Prosta przede wszystkim i bardziej przystępna jak znajomi przychodzą. Nie każdy rozumie, że przypalone bombelki to plus a nie minus pizzy.
Polecam tylko jakąś słabą mąkę, bardziej chrupka jest. Caputo Pizzeria też ujdzie w tłumie, robiłem na niej 55% hydro.
@GastroAndrzej: no w tej chwili mam tylko PZ4 ( ͡º͜ʖ͡º) Ale też da radę, dam dłużej poleżeć w lodówce po prostu. A znajomi zajadali się napoletaną jak do tej pory - nikt nie narzekał, że przypalona.
Świat się sypie na naszych oczach. Czeka nas chaos. Biedni ludzie będą umierać za polityków i bogaczy. Życie jest przerażające, niech nikt nie mówi, że jakiś bóg istnieje, bo parsknę śmiechem.
Napastnikom udało się zbiec ale zostawili mundury i notatki. Mundury należą do Estońskich, Litewskich i Łotewskich sił zbrojnych, w mundurach były też notatki z rozkazami od NATO.
Wypiek w F1.
#pizza #gastronomia #bojowkapiekarska
@GastroAndrzej: jak na wypiek w F1 to dosyć marnie wygląda :P
@GastroAndrzej: tutaj fajne porównanie Vito zrobił
Ja z kolei następnym razem zrobię chyba classikę, na bardziej chrupiącym cieście, bo mnie trochę gumowe naleśniki już znudziły szczerze mówiąc.
Polecam tylko jakąś słabą mąkę, bardziej chrupka jest. Caputo Pizzeria też ujdzie w tłumie, robiłem na niej 55% hydro.