@KebabZostrymSosem: Zawsze powołuje się niby 3 bramkarzy, ale w czasach korony ten czwarty jest na wypadek jakichś nieprzewidzianych kwarantann. Swoją drogą, fajnie że jest Kamiński, mimo że tylko na mecz z Ukrainą, to liczę na co najmniej 45minut
@KebabZostrymSosem: nie rozumiem tego p-------------a sie do 4 bramkarzy. Zgrupowanie sponsoruje PZPN. Do kadry na euro i tak nie wejdzie ich wiecej niz 3, wiec zadnego "zabierania" miejsca nie bedzie. To trzecie miejsce w kadrze jest wciąż otwarte. P-------------e się na siłe.
@Sojerr: > wiec zadnego "zabierania" miejsca nie bedzie 4 bramkarz na zgrupowaniu jest zabieraniem miejsca. Typ przyjeżdża kompletnie bez sensu, gdy ja innej pozycji jest bieda z nędzą, a Buzzer nawet nie jest tego świadomy
4 bramkarz na zgrupowaniu jest zabieraniem miejsca
@KebabZostrymSosem: o ile się nie mylę, czy sobie powoła 24, 26, 29 czy 32 pilkarzy to bez różnicy. Dalej nie masz żadnych argumentów a rzucasz się jak kloc w kiblu
Typ przyjeżdża kompletnie bez sensu
wielki znawca dał wyrok. Kompromitujesz się tylko.
mój argument zobaczysz gdy po raz kolejny będziemy walić głową w mur gdy nie będzie Lewandowskiego na boisku
@KebabZostrymSosem: jak ze ścianą. Ilość bramkarzy nie ma żadnego wpływu na ilość napastników. Nawałka powoływał czterech GK i 3-4 napastników. I jakoś nikt nie miał problemu, a tu gimbazjalista się wykłóca na wykopie. Gimbazjalista wykopek, trener.
@Sojerr: Buzzer to nie Nawałka. W jego powołaniach nie widać żadnego sensu, ale ty i tak będziesz coś gadać o gimbazie. Tylko na końcu to ja będę miał rację
@KebabZostrymSosem: podobnie szurnięta baba jak ty, tylko jesteście na dwóch biegunach. Chociaż to że nie znacie się na piłce a traktujecie siebie jak ekspertów to macie oboje, tu podobnie.
#reprezentacja #pilkanozna
4 bramkarz na zgrupowaniu jest zabieraniem miejsca. Typ przyjeżdża kompletnie bez sensu, gdy ja innej pozycji jest bieda z nędzą, a Buzzer nawet nie jest tego świadomy
@KebabZostrymSosem: o ile się nie mylę, czy sobie powoła 24, 26, 29 czy 32 pilkarzy to bez różnicy. Dalej nie masz żadnych argumentów a rzucasz się jak kloc w kiblu
wielki znawca dał wyrok. Kompromitujesz się tylko.
@KebabZostrymSosem: jak ze ścianą. Ilość bramkarzy nie ma żadnego wpływu na ilość napastników. Nawałka powoływał czterech GK i 3-4 napastników. I jakoś nikt nie miał problemu, a tu gimbazjalista się wykłóca na wykopie. Gimbazjalista wykopek, trener.
@KebabZostrymSosem: XD k---a prorok się objawił. A do tego jaki elokwentny: