Z relacji mediów dowiadujemy się że jeden z sędziów Trybunału Konstytucyjnego - Piotr Pszczółkowski nie krył swoich wątpliwości dotyczących wniosku osób chcących zakazać aborcji ze względu na nieuleczalne wady płodu. Wskazał, że ograniczenie prawa do aborcji w czasie pandemii może stać się poważnym zagrożeniem dla zdrowia kobiet, stwierdził również że kobietom, będącym w zagrożonej ciąży, z uszkodzonym płodem także przysługuje prawo do życia. Wciąż nie ma oficjalnego stanowiska TK, ma zostać ogłoszone o 15:30.
@saakaszi: Nie dość, że turbokatole to biedniejsza i głupsza (statystycznie) część społeczeństwa, pasożytująca na reszcie, to jeszcze wprowadzają swoje porządki. To dokładnie jak z tymi znienawidzonymi muzułmanami - ciągną socjal, nie integrują się i jeszcze chcą wprowadzać wszędzie porządki, od których efektów (bieda i ogólny burdel) #!$%@? do Europy - w Polsce z kolei jest ucieczka ze wsi do miasta, lub z Polski B do A, ale mechanizm jest ogólnie ten
Zakaz aborcji ze względu na nieuleczalne wady płodu właśnie przed chwilą został przyklepany (-‸ლ)
@saakaszi: nie wiem czego się właściwie spodziewałeś - po LGBT (które się już trochę przejadlo) to jest drugi temat zastępczy. Spodziewalbym niedługo więcej podobnych ideologicznych akcji - w końcu trzeba jakoś przysłonić zapaść służby zdrowia.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Wskazał, że ograniczenie prawa do aborcji w czasie pandemii może stać się poważnym zagrożeniem dla zdrowia kobiet, stwierdził również że kobietom, będącym w zagrożonej ciąży, z uszkodzonym płodem także przysługuje prawo do życia.
Wciąż nie ma oficjalnego stanowiska TK, ma zostać ogłoszone o 15:30.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #prawo #aborcja #polska #4konserwy #rozowepaski
Co za pieprzony katotaliban :/
To dokładnie jak z tymi znienawidzonymi muzułmanami - ciągną socjal, nie integrują się i jeszcze chcą wprowadzać wszędzie porządki, od których efektów (bieda i ogólny burdel) #!$%@? do Europy - w Polsce z kolei jest ucieczka ze wsi do miasta, lub z Polski B do A, ale mechanizm jest ogólnie ten
@saakaszi: nie wiem czego się właściwie spodziewałeś - po LGBT (które się już trochę przejadlo) to jest drugi temat zastępczy. Spodziewalbym niedługo więcej podobnych ideologicznych akcji - w końcu trzeba jakoś przysłonić zapaść służby zdrowia.