Aktywne Wpisy
gabonczyk +53
#pis #po #konfederacja #wybory #polska
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale
RitmoXL +69
#f1 uuuuuu...
Jest rok 2022
Wskutek noszenia przez Polaków jednej i tej samej maski 385 dni w roku covid mutuje
Grzyb z płuc przechodzi na mózg
Wszyscy Polacy to zombie-grzyby ze zasmażką z cebuli i ziemniaczanego ryja.
Wybucha trzecia wojna spowodowana przez nas i nasz nowy wirus.
Nostradamus.exe
80% populacji światowej ded
Theo last of us motzno
Pod wodzą Świetlickiego powstaje grupa Świetliki
Świat może ocalić szereg relikwii zagubionych gdzieś w ruinach naszego kraju
Są to
Kes kremówki papieskiej, którą Żą Paul the drugi jadł po maturze
Całun Giertychowski, którego ostatnim właścicielem był inny święty, dość niskiego wzrostu
Próg wyborczy, którego niegodni nie mogą przekroczyć
Mentzenówka- złota moneta wypuszczona przez mennicę polską, po tym jak złoty #!$%@?ł się na ryj.
Cdn...
#pasta #heheszki #covid19