@lotniz: rozumiem. Czyli Twoim zdaniem po prostu nie ma korzyści z chodzenia bez maseczek. Też uważam, że tych korzyści nie ma. Ale mimo to uważam, że propagowanie szkodliwych kłamstw powinno być karane.
@KrzLis: Próbujesz wcisnąć w moje usta słowa, których nie wypowiedziałem. Ani razu nie poruszyłem tematu noszenia maseczek, jedynie temat wolności wypowiedzi, która jest podstawowym prawem człowieka.
@KrzLis: Jestem zdumiony twoim tokiem rozumowania, jakbym napisał po przecinku, że "lewak" może sobie mówić co chce, w tym samym zdaniu to nie wiem jak twój mózg by zareagował. Widzisz, nie trzeba się utożsamiać z danym poglądem, żeby obiektywnie patrzeć na świat. Kurtyna.
@KrzLis: Próba bezpośredniego ataku to twoja ostatnia deska ratunku, co? Zejdź na ziemie, bo masz o sobie zdecydowanie za duże mniemanie, które ma się nijak do rzeczywistości. Nie zaprezentowałeś sobą niczego, myliłeś pojęcia, popełniałeś błędy logiczne i dalej myślisz, że to ty tu jesteś tym inteligentniejszym haha.
@KrzLis: Jeśli nie przejmujesz się moim zdaniem to co tu jeszcze robisz? Powiem ci co, cały czas cię gryzie to i nie daje spokoju, że zostałeś obnażony i nie możesz się z tym pogodzić. Łatwiej ci będzie w życiu jeśli pogodzisz się z tym, że nie jesteś zbyt bystry, tylko całe życie byłeś klepany po główce przez mamusie i nauczony narcystycznego zachowania. Sokrates będący jednym z najinteligentniejszych ludzi jacy chodzili na
@lotniz: ale że co dokładnie zostało obnażone? Jedynie to, że wciąż do Ciebie nie dociera, że piszesz jakieś niespójne głupoty.
A dlaczego tu jeszcze jestem? Bo bawi mnie obserwowanie Twoich kolejnych fikołków.
No dobra, może mam trochę poczucie misji, tłumaczenia świata ludziom, którzy radzą sobie w nim gorzej. Prostowania głupot. Sprawiania, że ludzie stają się mądrzejsi i bardziej świadomi.
Czasem mi to nie wychodzi, bo posługuję się skrótami myślowymi albo ironią,
@KrzLis: I co niby te dwa zdania się wykluczają? XDDDDD dobra kończę z tobą temat chłopie, żyj sobie w swoim świecie, którym myślisz, że jesteś mądry. Bronie się karkołomnymi fikołkami inaczej zwanymi rozumowaniem, których ty w żaden sposób nie potrafisz logicznie obalić, a jedyne co potrafisz to się obruszać. Nie potrafisz na chłodno i obiektywnie podchodzić do rzeczywistości, tylko emocjonalnie trzymasz się kurczowo swoich irracjonalnych ideałów w których cenzura jest czymś
@lotniz: rozumiem już, wcale nie odnosiłeś się tu do wspomnianego wcześniej Sebiksa-antymaseczkowca. Po prostu poczyniłeś uwagę o charakterze ogólnym.
@lotniz: nie dziwię się, patrząc na Twój potencjał intelektualny.
Przejmowałbym się, gdybyś był mądrym człowiekiem.
A ponieważ piszesz jakieś głupoty trzy po trzy, to jest mi to zupełnie obojętne.
A dlaczego tu jeszcze jestem? Bo bawi mnie obserwowanie Twoich kolejnych fikołków.
No dobra, może mam trochę poczucie misji, tłumaczenia świata ludziom, którzy radzą sobie w nim gorzej. Prostowania głupot. Sprawiania, że ludzie stają się mądrzejsi i bardziej świadomi.
Czasem mi to nie wychodzi, bo posługuję się skrótami myślowymi albo ironią,
@lotniz: tak.
@lotniz: przecież już wykazałem, że się wykluczają.
@lotniz: o, i na dodatek jeszcze chciałbyś, żebym dyskutował z Twoimi projekcjami na mój temat. :)