Wpis z mikrobloga

@sucharixx: cena sztucznie podniesiona w górę. Wychodzi jeden ch***. W Lidlu gadali coś wczoraj - chyba o jakimś mięsie na promocji. W sumie spoko sprawa, niech Ci dziadkowie idą miedzy 10-12 i korzystają "z mega promocji", bo wczoraj w kolejce razem ze mną, o godzinie 20, stało 5 seniorów. W tym dziadek, który ledwo stał o lasce.
  • Odpowiedz
@sucharixx: w Biedrze seniorzy mają codziennie w promocji jakąś tanią szynkę konserwową albo parówki, a do tego cukierki na wagę albo toaletowy :p Niby spoko, ale i tak wiem, że gdy w sobotę wcześnie rano pojadę na zakupy to w sklepie spotkam tę samą ekipę emerytów co zawsze :)
  • Odpowiedz
  • 19
@sucharixx a pomyślałeś że może taka promocja ma zachęcić seniorów robienia zakupów w tych godzinach?
Plan nie jest zly, i tak cytryny tanie są, ale dziady uwielbiają promocję
  • Odpowiedz
@sucharixx: Hint dnia wejdz do kauflanda o 9:50, nikt niebedzie ci przeszkadzal jak o 10:20 pojawisz sie ze skrzynka mandarynek przy kasie xD
  • Odpowiedz
@sucharixx: ja wiem, że to może nawet szczytna intencja, żeby dziady chodziły w wyznaczonych godzinach i nie zarażały (się od) innych to puścimy in cytryny za pół ceny. Tylko nie wiem czy ktoś pomyślał, jak cebulaki to wykorzystają.

Ja babcie podwiozę pod tą Biedronkę i weźmie babcia tej cytryny i mandarynek tak po 5 kilo to dla cały rodziny będzie. Co? Ma babcia gorączkę? No trudno po te dwie rzeczy
  • Odpowiedz
@sucharixx: po otrzymaniu od Rossmanna SMS z informacja o zniżce dla seniorów napisałem do nich w jakim celu informują mnie o dyskryminacji ze względu na wiek i czy są z tego dumni, to odpisali że taka promocja ma na celu zwabienie ich w tych ich wyznaczonych godzinach, żeby poza nimi nie przyłazili... jakiś sens to niby ma
  • Odpowiedz
@sucharixx: #!$%@? jaki p0lak xD #!$%@? ze kilka osob dostanie taniej bo p0lak bedzie krzyczal ze to dyskryminacja reszty i nikt ma nie dostawac!
Tak samo z zarobkami, zamiast krzyczec ze p0lak chce zarabiac wiecejto krzyczy ze inny zarabia za duzo i zeby mu #!$%@? xD

Ja #!$%@? i wy tu macie czelnosc sie smiac ze starych ludzi xD

Smacznych pomaranczy życzę wszystkim ktorzy sie załapią bo ja na tym
  • Odpowiedz