Wiem, wiem... Leżącego się nie kopie, ale to co ten menel o--------a to przechodzi ludzkie pojęcie.
W dużym skrócie:
Na najnowszym filmie z gotowania Jarosław postanawia ugotować swoją autorską potrawę. "Nie będziemy nigdzie, nigdzie, nigdzie zaglądać" (wymachuje łapą). Oznajmia iż nie sugeruje się przepisami znalezionymi w Internecie, ma zamiar improwizować (co podkreśla kilkukrotnie w niespełna 20 minutowym filmie).
Coś mi nie dało spokoju ta ciągła gadka iż jest to jego autorski przepis oraz w pełni improwizowany (sytuacja analogiczna do tego jak podkreśla na każdym kroku że nie pije).
Raz się żyje - pomyślałem i wpiszę sobię w Googla "podudzie z suszonymi pomidorami"
A teraz czas na składniki "improwizowanej" autorskiej potrawie Jarosława naszego wirtuoza gotowania: -podudzia z kurczaka (z poucinanymi końcówkami kości) -suszone pomidory -oliwa -masło -cebula -por -czosnek -bulion drobiowy -śmietana Propozycja podania: Z ziemniakami.
Ja rozumiem Jarku że Twoja widownia jest delikatnie to ujmując mało rozgarnięta ale bez przesady.
Jak można mówić o jakiejkolwiek improwizacji skoro przepis jest ewidentnie zerżnięty. I ten tytuł filmu "To moje danie i moja propozycja". No k---a. Jarku...
@BrygadzistaMeneli: o k---a ameryke odkryles. Do podudzia z pomidorami Mexyk potrzebuje..... UWAGA MOCNE potrzebuje udka i pomidory.. Chlopie ja myslalem ze on podudzia z pomidorem bedzie z baraniny robic i bananow doda.
@BrygadzistaMeneli: Menel jest tak przewidywalny jak to że w zimie będzie śnieg. Odkąd się pojawił to zawsze jak o czymś gadał na gniocie ciągle to podkreślając to było wiadome że jest odwrotnie. Dawno to już zauważyłem i pewnie większość też. To tak samo jak na każdym gniocie Suchodolski 500 razy powtarza że on nic nie ćpa, siedzi w domu i sprząta, że nie norkoman. Druga sprawa że nie bardzo rozumiem
@Oskar77: Fakt i on by dodał śmietanę i pora. Już dawno zauważono że Jarek kopiował to co pojawiało się na jednym kanale już nie pamiętam jaki, ale były akcje że jednego dnia typ wrzucał film a następnego lub dwa dni później Jarek wpadał na ten sam pomysł gdzie używał tych samych składników a i efekt końcowy starał się wzorować na to co widział na innym kanale. Niech zrobi lajta z
@andrzej-roman: Kopiował z kanału Tomasza Strzelczyka ODDASZFARTUCHA. Komentarze z taką informacją błyskawicznie znikały pod jego filmami. Później mówił że nigdy nie ukrywał tego że przepisy bierze z ww. kanału.
On tak potrafi zabrnąć w te swoje kłamstwa że większości przypadków nie potrzeba w żaden sposób weryfikować. Od razu widać że mówi nieprawdę...
Wiem, wiem... Leżącego się nie kopie, ale to co ten menel o--------a to przechodzi ludzkie pojęcie.
W dużym skrócie:
Na najnowszym filmie z gotowania Jarosław postanawia ugotować swoją autorską potrawę. "Nie będziemy nigdzie, nigdzie, nigdzie zaglądać" (wymachuje łapą).
Oznajmia iż nie sugeruje się przepisami znalezionymi w Internecie, ma zamiar improwizować (co podkreśla kilkukrotnie w niespełna 20 minutowym filmie).
Coś mi nie dało spokoju ta ciągła gadka iż jest to jego autorski przepis oraz w pełni improwizowany (sytuacja analogiczna do tego jak podkreśla na każdym kroku że nie pije).
Raz się żyje - pomyślałem i wpiszę sobię w Googla "podudzie z suszonymi pomidorami"
Dwa pierwsze wyniki z Google:
1.
https://beszamel.se.pl/gulasze-i-miesa-duszone/najlepsze-udka-duszone-w-sosie-ze-szpinakiem-i-suszonymi-pomidorami,21377/
Składniki:
-udka kurczaka
-suszone pomidory
-olej
-cebula
-czosnek
-rosół drobiowy
-śmietana
2.
https://kuchnialidla.pl/podudzie-kurczaka-z-pomidorami-i-porami
Składniki:
-podudzia z kurczaka (z poucinanymi końcówkami kości)
-suszone pomidory
-oliwa
-cebula
-czosnek
-masło
-por
Propozycja podania: Z młodymi ziemniakami.
A teraz czas na składniki "improwizowanej" autorskiej potrawie Jarosława naszego wirtuoza gotowania:
-podudzia z kurczaka (z poucinanymi końcówkami kości)
-suszone pomidory
-oliwa
-masło
-cebula
-por
-czosnek
-bulion drobiowy
-śmietana
Propozycja podania: Z ziemniakami.
Ja rozumiem Jarku że Twoja widownia jest delikatnie to ujmując mało rozgarnięta ale bez przesady.
Jak można mówić o jakiejkolwiek improwizacji skoro przepis jest ewidentnie zerżnięty. I ten tytuł filmu "To moje danie i moja propozycja". No k---a. Jarku...
#kononowicz #mexicano #meneltldr #patostreamy
Chlopie ja myslalem ze on podudzia z pomidorem bedzie z baraniny robic i bananow doda.
Odkąd się pojawił to zawsze jak o czymś gadał na gniocie ciągle to podkreślając to było wiadome że jest odwrotnie. Dawno to już zauważyłem i pewnie większość też.
To tak samo jak na każdym gniocie Suchodolski 500 razy powtarza że on nic nie ćpa, siedzi w domu i sprząta, że nie norkoman.
Druga sprawa że nie bardzo rozumiem
On tak potrafi zabrnąć w te swoje kłamstwa że większości przypadków nie potrzeba w żaden sposób weryfikować. Od razu widać że mówi nieprawdę...