Wpis z mikrobloga

Będzie Magik, będzie Magik, podejrzewam że będzie Magik za dwa lata albo i wcześniej.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@L0ver ja sobie parę lat temu obiecałem że w dniu 30 urodzin wchodzę na stołek bo nic dobrego ludzi w tym wieku już nie czeka i może być tylko gorzej ale widzę że jednak będzie Magik wcześniej, chociaż ta 30 też się powoli zbliża ( ͡° ʖ̯ ͡°) Bracie, wierzę, że będzie dobrze u Ciebie chociaż. Co się dzieje, opowiadaj.
  • Odpowiedz
@koszmareq69: nigdy o 30 nawet nie myślałem
niby coś tam dobrego jeszcze czeka ludzi, ale to trzeba wcześniej już coś mieć dobrego a wtedy to c--j wie co nie wiem tak mi psycholog p-------ł swego czasu
a u mnie to szkoda gadać, sam k---a nie wiem ale jest chujnia z grzybniom i śmierdzi gównem, no śmieci do śmietnika i te sprawy. J----a nadzieja jeszcze k---a się we mnie tli czasem
  • Odpowiedz
  • 1
@L0ver No nie wiem, jak sobie myślę że po 30 to już tylko kredyt i dziecko i cała ta reszta to mi się niedobrze robi, ale dobrze wiem co masz na myśli cumplu i niestety rozumiem. ( ͡° ʖ̯ ͡°) I jeszcze ta świadomość że może być tylko gorzej bo najlepsze już było, bo już było liceum i były pierwsze miłości i studia i znajomi i związki
  • Odpowiedz
@koszmareq69: no właśnie u mnie ta nadzieja mi mówi, że może być jeszcze zajebiście, że jest potencjał, że k---a no da się. Tylko nie wiem, nie umiem tego zrobić i tak tkwie w tym gównie jak smieć w śmietniku czekający na wywóz przez śmieciarkę na wysypisko albo recykling. najgorszy chyba jest ten wstyd dla rodziny, dla wszystkich którzy w nas wierzyli i nawet nam pomagali czy coś. Zawsze myślałem, że
  • Odpowiedz
  • 1
@L0ver Jestem z Tobą, byku, nie jesteś sam w swoim s----------u. () Cytując wieszcza: co nie powiesz i tak będą ci matkę r----ć, no i c--j mi w dupę.
  • Odpowiedz