Aktywne Wpisy

Salomonthekrol +880
Utkwiłem w pętli kołchozowej. Nie da się z niej wyjść, poprostu budze sie rano i jestem w kołchozie i tak co dnia. niech mnie ktos stad zabierze
#pracbaza
#pracbaza

cmhqwidget +89
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 5
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Zostaw plusika i wyślij linka do Odwrotnej do 10 znajomych albo zostaniesz w piwnicy przez kolejnych 10 lat.
W poprzednim odcinku
Nagroda publiczności dla @KarmelkowyKucyk za pytanie:
Jaka niepełnosprawność intelektualna, wymagana jest do pracy, jako moderator na wykopie?
Prawidłowe pytanie:
Kategorie wagowe w boksie
Wygrał/a: @Hatsune_Kitku
"kategorie wagowe
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Zostaw plusika i wyślij linka do Odwrotnej do 10 znajomych albo zostaniesz w piwnicy przez kolejnych 10 lat.
W poprzednim odcinku
Nagroda publiczności dla @KarmelkowyKucyk za pytanie:
Jaka niepełnosprawność intelektualna, wymagana jest do pracy, jako moderator na wykopie?
Prawidłowe pytanie:
Kategorie wagowe w boksie
Wygrał/a: @Hatsune_Kitku
"kategorie wagowe

Panowie, mam problem i nie wiem jak go rozwiązać, do rzeczy:
Mam sobie aplikacje: MVC Core(3.1) + ReactJS
Mam też hosting współdzielony na którym zainstalowany jest tylko IIS
I teraz: z tego co wiem aby aplikacja napisana w ReactJS zadziałała na produkcji muszę dodać NodeJS(tak aby była niezależna od komponentów na serwerze) po stronie mojej aplikacji MVC Core.
Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.
Ktoś coś?
"muszę dodać NodeJS(tak aby była niezależna od komponentów na serwerze)"
uzyskałem od administratora hostingu, dlatego też się zdziwiłem.
Czyli Twoim zdaniem, wystarczy opublikować aplikację i powinna działać...bez kombinowania z NodeJS itp.
Dzięki za pomoc!
@nunczako: pewnie admin co średnio ogarnia
Content Security Policy: Ustawienia strony zablokowały wczytanie zasobu „http://xxx.pl/favicon.ico” („default-src”).
Oraz po stronie Klienta - JSON:
{"StatusCode":500,"Message":"Internal Server Error"
Chyba jest coś nie tak po mojej stronie, ale tylko w momencie wrzucenia kodu na serwer - odpalany lokalnie działa jak należy.
No nic szukam dalej.
W każdym razie, dzięki za pomoc!
Zasugerowałem się odpowiedzą administratora hostingu dlatego tez zbłądziłem...rzeczywiście nie trzeba żadnych dodatkowych paczek itp. VS robi wszystko za nas.
W każdym razie dzięki Mirku za chęć pomocy!!!
@masaj: Nie tyle VS co dotnet sam w sobie, bo to dotnet zawiera te templaty. W terminalu też możesz wygenerować sobie reactowy projekt wpisując dotnet new react