@tomislawniepelka No i ja się facetom nie dziwię. Kobiety raczej też nie chcą się wiązać z kimś, kto ma już dzieci. Normalne, zdrowe podejście. Jak ktoś ma dziecko, to niech się bierze za osobę, która też ma dziecko.
@ryba_twojej_mieczty chodzi mi o takie wylewanie frustracji z tego powodu co niektórych i wmawianie sobie nawzajem że nikt jej nie chcę i jaka to nie jest zła przez to że ma dziecko XD
@Mysteri0nke A, no chyba, że tak. W ogóle uważam, że post opa totalnie z dupy. Jeszcze ok, gdyby dziewczyna miała 18 lat i malucha, no to rzeczywiście, może i zrobiony na imprezie, a ojciec nieznany. Ale ona ma 37 lat! To by było dziwne, gdyby dziecka nie miała. Może z ojcem tego dziecka była przez dekadę małżeństwem i po prostu się rozstali, jak tysiące innych par. Ba, w tym wieku, to ona
@ryba_twojej_mieczty takich postów jest dużo i się robią pod nimi kółka wzajemnej adoracji jak to oni gardzą taką laską co w sumie jest dowodem ich frustracji z tego powodu ze ona mimo dziecka i tak sobie kogoś znajdzie w przeciwieństwie do nich
@heteropoda: tak samo jak u wiekszosci facetow samotne matki