Wpis z mikrobloga

dzień dobry, obudziłem się o 2:30 musiałem popiół wziąć bo chłodno, (pokazuje but) wczoraj byłem buty, niektórzy śpią jeszcze, jest sobota, wczoraj przypastowałem bezbarwną, polubiłem je, siedzę nonstop w domu nikogo nie przyprowadzam, jeszcze mam spodnie narciary, napisała Asia, (psika odświeżaczem), o perfumy (pokazuje), (dorzuca do pieca) sami widzicie, wcześniej deszczyk padał już noce chłodne, wczoraj kupowałem (pokazuje makowca), później nagram film bo jeszcze wilgotna koszulka od wspaniałej kobiety Asi, sama powiedziała że bardzo dobrze że w domu jestem, twarz i ręce umyłem trzeba dbać o higenę, patrzę chłodno myślę rozpalę, do Jacka dzwonił Krzysiek pytał czy naprawdę wymieniłem okno, o zegarek, u mnie nie ma takiego czegoś że coś mam to sprzedać i na coś innego wydać, o za reklamę pieniądze dostanę po niedzieli 5300, zus zapłacić księgowość podatek za okno, pokazuje wam normalne życie, ponad 2400 filmów nagrałem, ludzie oglądają mnie na całym świecie, pilnujcie się z wirusem, dobrego dnia
#suchodolski #kononowicz #kononowicztldr #patostreamy
I.....u - dzień dobry, obudziłem się o 2:30 musiałem popiół wziąć bo chłodno, (pokazu...

źródło: comment_1602912667e95cevkfBx7W6fEODNFDOT.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz