@kubad99: gdzie masz aktualne dane w GUS? Szukałem ostatnio i miesięczne są z 2019 max, a tygodniowe max z wakacji tego roku. No i jeszcze z przyczynami śmierci?
@kubad99: Ktoś zadający sensowne pytania ma na wykopie dwa plusy, a jakiś zjeb wstawiający durną analogię z widelcem w gniazdku 1000. Beka z tego portalu
Ktoś zadający sensowne pytania ma na wykopie dwa plusy, a jakiś zjeb wstawiający durną analogię z widelcem w gniazdku 1000. Beka z tego portalu
@Stallion45: Pytanie jest sensowne, natomiast twoje podejście na pewno nie. Czynników, które na to wpływają jest mnóstwo, a covid może być tylko małą cząstką tego.
@ZieloneKoloTramwaja: No tak, napisz jeszcze, że jestem szurem bo chcę normalnie żyć i trzeba zamknąć lasy, rozwalić gospodarkę i ludzi pozamykać w domach
@Stallion45: Nie wiem skąd ten atak, nigdzie nie napisałem o żadnym szurostwie. Po prostu temat jest zbyt złożony, żeby rozpatrywać go tylko ze względu na covid
@ZieloneKoloTramwaja: Jaki atak? To Ty się pierwszy do mnie przyczepiłeś, że mam głupie podejście kompletnie go nie znając. A więc założyłem, iż jesteś kimś kto plusuje te panikarskie wysrywy, wybacz jeśli zrobiłem to niesłusznie
@kubad99 Czytałem że znacznie spadła ilość chorób kontaktowych. Przy tzw. pierwszej fali dużo ludzi utrzymywało dystans społeczny, zakupy w rękawiczkach, częsta dezynfekcja rąk oraz miejsc pracy.
#koronawirus
@Stallion45: Pytanie jest sensowne, natomiast twoje podejście na pewno nie. Czynników, które na to wpływają jest mnóstwo, a covid może być tylko małą cząstką tego.