Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Student_AWAS: ładny środek, brawo za fizyczne przyciski s joe durne tablety. Z zewnątrz niestety dużo gorzej, kijanki ostatnio dużo ładniejsze. A szkoda, bo np starsza i20 była bardzo ładna, nowa poszła w ta elantre. No i silnik, szkoda, że jak trafi do Europy, to pewnie będzie 1.0 z turbo( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@bidzej: ¯\_(ツ)_/¯ ja ogólnie niby bym coś kupił, ale dotrzymam Rio do 250K, a może i więcej jak się znudzę, ale jak rzucą Elantrę 2.0 to biorę, to może być ostatni dzwonek, by kupić auto z silnikiem NA, a takie lubię - nie chodzi o jakąś większą niezawodność, choć też, to po prostu nie lubię efektu, gdy turbo wstaje i wgniata w fotel... dziwne, ale tak :).

Anyway, byłem ostatnio
  • Odpowiedz
@tommit: Stinger jest fajny, ale dla mnie bez sensu - mam Optimę i uważam ją za za duże auto na nasze warunki, a w Europie zachodniej jest jeszcze gorzej. Po prostu wielkie auto, choć oszczędne. Stinger może też będzie oszczędny... oszczędny jak na 240KM, ale nie po to się kupuje takie auto, by jeździć 110km raczej =].... może gdyby wsadzili tam 1.6TGdi to bym rozważył :>, trochę km robię po
  • Odpowiedz
@tommit: zależy co nazywasz modą, bo dla mnie to wnętrze przełamuje pewien trend - zauważ bardzo oszczędne używanie pianoblack i zastąpienie go jakimś materiałem, co może być fajne - znacznie fajniejsze jest jednak powrót ekranu na środek deski, bez wystawiania go. Ogólnie projekt wnętrza w tym Tucsonie jest bardzo udany imo, bardoz minimalistyczny.

Buttony mogłyby pozostać, choć jak zauważył @DOgi - zamiast pokrętła ciszej/głośniej jest przycisk na kierownicy, więc
  • Odpowiedz
@defoxe: nigdy miało nie być ;) aczkolwiek ta generacja chce zerwać z reputacją auta dla wypożyczalni i korpoludzi... coś jak Corolla, nudne, ciężko zabijalne auto. Mi osobiście robi, choć najładniejsza była imo poprzednia generacja przed liftem - mało co, a bym kupił ;]. To są i pewnie będą - nudne auta dla nudnych ludzi. Auta, które kupi Twój księgowy, czy inny szanujący swój geld człowiek :> aczkolwiek ja to kupuję
S.....S - @defoxe: nigdy miało nie być ;) aczkolwiek ta generacja chce zerwać z reput...

źródło: comment_1602619187YMzXll0HjWie1aaGstC6G4.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Prezes_roku: wstydzic sie powinni wlodarze europejskiego #!$%@?. 520mln eurorobakow kupuje mniej aut niz 320mln Amerykanow, a to tylko jedna z wielu takich anomali. Europa umiera, o ile juz to nie nastapilo. Swiat sie zmienia, ale nawet jesli pewne sily przechodza do Azji, to Usa wciaz dominuje - europa moze tylkko patrzec i wymyslac nowe, smieszne rzeczy, czy wyznaczac nowe cele, ktore sa zywcem wyjete z wielkkich budowli socjalizmu - kiedys
  • Odpowiedz
  • 0
@Student_AWAS: oszczędne używanie piano black? Mówimy o tym samym aucie? Przecież w nowym tucsonie cała konsola środkowa jest w piano black xD ekran i jego ramki, dotykowy panel klimy, tunel.
  • Odpowiedz
  • 0
@Student_AWAS: poza tym paskudne zegary. Nawet minimalnego daszka nie ma nad nimi żeby słońce no padało bezpośrednio. Wyglądają jak zwykły tablet.
  • Odpowiedz