Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 81
Największym debilem w tym filmie jest tromba, skończyło mu się paliwo stanął na środku drogi ale po co zepchnąć auto zdaża się pan musi czekać za paliwem na środku drogi.
#friz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kalypsoo: W ogóle chłop ma auto za ponad 200k i jeździ na rezerwie licząc, że może nie braknie mu paliwa. Nigdy za nim nie przepadałem, ale w ostatnim czasie coraz bardziej udowadnia jakim jest dzbanem.
  • Odpowiedz
@MirsonPL69 Samochód ten jest w automacie, i nie jestem pewny czy jeśli po zgaszeniu auta skrzynia przechodzi w P, czyli koła są zblokowane to czy tak łatwo jest przepchnąć auto jak w manualu. Być może się nie znam, i p------e głupoty XD
  • Odpowiedz
@MirsonPL69: w nowych pojazdach często po zgaszeniu silnika jest blokada skrzyni i nie wrzucisz na N. Z własnego doświadczenia wiem, jak po wyjeździe z salonu na rezerwie zatrzymałem się 30 metrów przed dystrybutorem i trzeba było ganiać z butelką :P
  • Odpowiedz
@MirsonPL69: hejt widze ze jest potrzebny ale to nie automat z 2003 roku tylko 2018 jak pamietam albo 2019 i w dodatku i na cztery łapy. Tam nie ma wajchy tylko elektroniczne przelaczenie przy kierownicy. Mam dalej pisac w czym rzeczy czy zrozumiesz ?
  • Odpowiedz