Aktywne Wpisy
robercik123007 +1005
uwielbiam wchodzić na olx i zgłaszać frajerów co sprzedając coś i manipulują tytułem ogłoszenia np yamaha honda ktm . albo inni co podają cenę z d--y np 12345678 itp
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
Lujaszek +31
39st gorączki chop jedzie na 12h do roboty :(
#swietujzwykopem
#swietujzwykopem
Potrzebuję poradzić się w temacie mocowania desek na balkonie. Balkon już wisi - konstrukcja stalowa, malowana proszkowo. Na to chcę położyć deski z modrzewia syberyjskiego. Deski będą przykręcane do kantówek o grubości zbliżonej do desek, ok 2,5cm i tutaj właśnie mam dylemat - w jaki sposób przykręcić te kantówki do konstrukcji, aby nie dziurawić niepotrzebnie profili. Myślałem o jakimś mocowaniu od spodu za pomocą metalowych uchwytów w kształcie "U", coś jak obejmy do przęseł ogrodzeniowych ale nie mogę niczego takiego znaleźć w odpowiednim rozmiarze (profile balkonowe mają 2,7cm szerokości i 4cm wysokości). Może ktoś coś takiego robił i ma sprawdzony sposób? Albo pomysł? A może niepotrzebnie kombinuję i nie ma się czym przejmować i poprostu wiercić dziury w profilach? Nie osłabi to konstrukcji?
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
#budujzwykopem #balkon #budownictwo
@ChacharZWarszawy: jebnie to jebnie
@Debiczanin: @Djelon: chyba bałbym się ich kleić a tym bardziej pozostawić bez mocowania, bo to jednak drewno - z czasem powykrzywia i będzie mi wszystko stukało pod nogami
@szymciak: nie myślałem, ale zgłębię temat - dzięki za podpowiedź
Idiotyzmem będzie wiercenie dziur w balkonie. Przyjdzie mróz to ci