Wpis z mikrobloga

@4WgH Orwell to bardzo pechowy autor. Szury i panikarze bezrefleksyjnie odwołują się do jego twórczości jako argument dla ich szaleństwa. Jestem ciekawy ilu z tych debili przeczytało chociaż jedną książkę Orwella, albo zapoznało się z jego życiorysem. (Tutaj bądźcie ostrożni, bo jeszcze dowiecie się, że Orwell był socjalistą i walczył w wojnie domowej w Hiszpanii po stronie marksistów i anarchistów)
  • Odpowiedz
@RadomMiastoCebuli Foliarze jak ty bardzo lubią nawiązania do Holokaustu widzę.
Gracie tak na emocjach. Taka pułapka psychologiczna z waszej strony. Ja tu nie widzę zależnosci.
A, i ludzi którzy uciekali przed śmiercią w obozach koncentracyjnych nikt nigdy nie nazywał "foliarzami".
Idź siać zgorszenie gdzie indziej.
  • Odpowiedz
@rrdzony: Opie ja wiem że hehe hihi głupie szury ale jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase. W takich USA wykryli na razie tylko 7 mln chorych na covid robiąc przy tym ponad 100 mln testów. Wiesz ile kosztuje zrobienie takiego testu? kilkaset albo tysiąc kilkaset dolarów (albo więcej). To jest biznes wart biliony dolarów. Ogromne pieniądze. A tam gdzie są ogromne pieniądze tam pojawia się lobby
  • Odpowiedz
@rrdzony:

xD ja tam wolę foliarzy od owiec norników przynajmniej można poczytać fajne teorie fantasy.

I imo narcystyczne przeświadczenie normikow że największe organizacje i rząd dba o nich plując im codziennie w twarz to oznaka naprawdę potężnego debilizmu.
  • Odpowiedz