Cześć hah po 5 latach to mój pierwszy wpis ( ͡°͜ʖ͡°) ale nie o tym. Zastanawiam sie nad keto mam celiakie i nie tolerancje laktozy. Lubie jesc mieso nabial. W mojej obecnej diecie ciezko mi dobic zdrowymi weglami wiec pod koniec dnia wlatuja sodycze i nie moge zejsc ponizej 80kg Jest tutaj jakiś mirek który również ze względu na celiakie przeszedl na keto? #keto #glutenfree
@Ucash celiakii nie mam, ale kiepsko reaguje na chleb taki marketowy i laktoze. Z moich doświadczeń dietetycznych najlepiej czułem się kiedy jadłem ala carnivore (głównie steki rib eye, żołądki, wątroby, serca, jajka, boczek) dorzucalem jeszcze kiszonych ogórków/kapuste żeby przeorane jelita podreperować. Wydaje mi się, że wtedy mogłem nieświadomie być na keto bo te mięsa to jednak tłuste były. Aktualnie od miesiaca jestem na diecie keto no i delikatnie gorzej się czuje
Komentarz usunięty przez autora
Z moich doświadczeń dietetycznych najlepiej czułem się kiedy jadłem ala carnivore (głównie steki rib eye, żołądki, wątroby, serca, jajka, boczek) dorzucalem jeszcze kiszonych ogórków/kapuste żeby przeorane jelita podreperować. Wydaje mi się, że wtedy mogłem nieświadomie być na keto bo te mięsa to jednak tłuste były.
Aktualnie od miesiaca jestem na diecie keto no i delikatnie gorzej się czuje
Komentarz usunięty przez autora